Ek Atama Eylemine Büyük Destek

Ek Atama Eylemine Büyük Destek

Atama bekleyen öğretmenlerin Ek Atama Eylemine Büyük Destek

Atama bekleyen öğretmenlerin Ek Atama Eylemine Büyük Destek.Bilindiği üzere bakanlık geçtiğimiz ay 2020'de yapılmak üzere 20 bin sözleşmeli öğretmen ataması için duyuruya çıktı. Bunun yetersizliğini sosyal medyadan dile getiren öğretmen adayları en az 40 bin öğretmen ataması daha istiyor. 40 bin ek öğretmen ataması için, Ankara'da basın açıklaması yapacak olan öğretmen adaylarına en büyük destek de Türk Eğitim Sen Genel Başkanı Talip Geylan'dan geldi. İşte Talip Geylan'ın atama bekleyen öğretmenlerin eylemine katılacağını vurgulayan o açıklaması:

 

Türk Eğitim-Sen, ataması yapılmayan öğretmenlerin eylemine destek verecek.

Şubat’ta 20 bin atamaya ilaveten 40 bin atama daha yapılmasını isteyen öğretmenler, Türkiye’nin dört bir yanından otobüslerle Ankara’ya gelerek, Ulus Meydanı’nda taleplerini haykıracak.

Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan’ın basın açıklaması yapacağı eylemde öğretmenler; enstrümanlar çalarak, şarkılar ve türküler söyleyerek “60 BİN ATAMA” talebinde bulunacak.

YER            : Ulus Atatürk Heykeli Önü

TARİH        : 19.01.2020 Pazar

SAAT          : 16:00

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.