En güzel resimli yılbaşı mesajları sayfası

En güzel resimli yılbaşı mesajları sayfası

En güzel resimli yılbaşı mesajları için tıklayınız.

    En güzel resimli yılbaşı mesajları, resimlerle süslenmiş sevdiklerinizin yeni yılını kutlama amaçlı en iyi resimli yılbaşı mesajları için doğru adrestesinzi. sizler için en güzel resimli yeni yıl mesajlarını derledik.


Sevdiklerinize Uzun ve anlamlı yeni yıl mesajları mı göndermek istiyorsunuz? doğru adrestesiniz. Uzun yeni yıl mesajları, uzunca yazılmış yılbaşı mesajları, uzun uzun yazılmış yeni yıl tebrik mesajları için bu sayfayı kullanabilirsiniz. 2016 yılına girerken sevdiklerinize uzun mesajlar göndermek için aşağıda sizler için derlediğimiz en güzel yeni yıl mesajlarından uzun olanlarını seçebilir, tebrik mesajı olarak kullanabilirsiniz.

  Yeni yıla girerken insanlar sevdiklerine arkadaşlarına ailelerine en güzel ve en anlamlı yeni yıl veya yılbaşı mesajları göndermek için web üzerinden en anlamlı mesajları arıyorlar. Yılbaşına en anlamlı mesajlar nelerdir? Orijinal ve bu zamana kadar alışılagelmedik en anlamlı yılbaşı mesajları, anlamı ve içeriği yoğun yeni yıl mesajları...

 2015 yılının son günü bugün. Sevdiklerinize yeni yıl mesajı mı göndermek istiyorsunuz? En güzel yeni yıl mesajları, en kısa yeni yıl mesajları en anlamlı yeni yıl mesajları ve resimli yeni yıl mesajları için doğru adrestesiniz. 2016 yılı için sevdiklerinize, arkadaşlarınıza ve dostlarınıza saat tam 00.00'da göndereceğiniz mesajları kendiniz seçin diye bir çok seçenek ile sizler için yeni yıl mesajları derledik. 



 2016 yılı için yeni yıl mesajları arasından ister resimli, ister uzun mesajları, ister kısa mesajları seçerek sevdiklerinize gönderebilirsiniz. İsterseniz de 2016 mesajı olarak en anlamlı mesajlarımızdan bir tanesini seçebilirsiniz. En güzel yeni yıl mesajlarını siz değerli okuyucularımız için derledik. 2016 yılı en anlamlı mesajlar, en güzel tebrik mesajları, en iyi yeni yıl mesajları sorgularını arıyorsanız doğru adrestesiniz.

 Yeni yıl kutlama mesajlarını aşağıdaki kısımdan bulabilirsiniz, en güzel yeni yıl resimli kutlama mesajları, en anlamlı mesajlar aşağıdaki bölümlerde yer almaktadır:


-2016 yılında da hiç ümitsiz kalmaman ve hayallerine kavuşman dileğimle. İyi ve sağlıklı seneler!
-Kardeşliğin doğduğu, sevgilerin birleştiği, belki durgun, belki yorgun, yine de mutlu, yine de umutlu, yine de sevgi dolu nice yıllara!
-En büyük zaman hırsızı, yaşadığımız kararsızlıktır. 2016 yılı tüm kararlarımızın gerçekleşmesi ve mutluluğu getirmesi dileğiyle, nice mutlu yarınlara..
-Yeni yılda tüm dargınlıkların bitmesi ve barış içinde yaşanması dileğimle...
-İdeal denen şey bir yıldıza benzer, ona hiçbir zaman ulaşamayız ama, tıpkı denizcilere olduğu gibi bize de yolumuzu gösteren odur. Yeni yılda tüm ideallerine
kavuşman dileğiyle mutlu yıllar..
-Hepimizin tüm ilgisi gelecek olmalıdır, çünkü yaşamımızın geri kalanını orada geçireceğiz. 2016 yılı geleceğimize atacağımız ilk adımdır. Tüm adımlarımızın sağlam olması dileğiyle nice mutlu yıllar dilerim..




- Görüyorum. Bu yıl yaşamında büyük değişikler olacak. Bol bol gezecek, okuyacak, film izleyecek, kendine vakit ayıracaksın. Not: Gönderen patronun, kovuldun.
- İşte sonunda buldum. Neyi mi? Sana gönderebileceğim dostluğumuzun, yeni yılda da devam edeceğini anlatabilecek sıcacık bir yeni yıl mesajını; Mutlu yıllar.
- Yeni yılını tüm yüreğimle kutlar daha nice yıllar sağlıkla başarıyla sevdiklerinle birlikte görmeni ve geçirmeni diliyorum… Dün rüya yarın hayaldir… Rüyayı mutlu, hayali umutlu yapan bugündür, gönlün neyin özlemini çekiyorsa yarınlaR sana onu getirsin… YENİ YILIN KUTLU OLSUN..!!
- Sevgi bestesinin tınılarını tüm insanların yüreğinde hissedeceği, hüzünlerinizin dostluklarla silineceği, ümitlerinizin hiç bitmeyeceği, sağlık, mutluluk ve başarı dolu bir yılı sevdiklerinizle birlikte geçirmeniz dileğiyle. 2015 yılı size sağlık, mutluluk, başarı ve bol kazanç getirsin! Neşe dolu bir yıl geçirin!


KISA SMS OLARAK ATILABİLECEK YILBAŞI MESAJLARI

- Yeni bir yılda yüzünden gülücükler, gönlünden sevgiler eksik olmasın mutlu yıllar.
- Çok kazançlı, keyifli, sevgi dolu, başarılı bir yıl olması dileğiyle.
- Yeni yılda tüm dargınlıkların bitmesi ve barış içinde yaşanması dileğimle…
- Baharda gelinciklerin en güzel başlangıçları müjdelemesi gibi yeni yılda da tüm güzelliklerin sizinle olması dileğiyle? Nice mutlu yıllara...
- 2016 yılının sağlık, mutluluk, başarı ve bol kazanç getirmesi dilekleriyle. Neşe dolu yıllar!
- Yeni Yıl; Türkiye için umutlu, bereketli, 2016’da yaşanan tüm olumsuzlukların tersinin yaşanacağı bir yıl olmasını dileriz… Nice Yıllara…
-Şunu unutma: Her şeyin yok olduğunu düşündüğünüz anda, gelecek hâlâ yerindedir. Yeni yıl geleceğin ilk adımıdır. Mutluluk ve başarı dileklerimle.. Bulutsuz gökyüzü senin olsun demiştim; ümitlerin solmasın, tükenmesin diye. Yeni yılda hıç ümitsiz kalmaman ve hayallerine kavuşman dileğiyle.. İyi yıllar!
-Yüreğinizdeki acılar,sıkıntılar uzun süreli ve taşıyamayacağınız kadar kalıcı ve ağır olmasın. İşleriniz ve eğitimlerinizdeki beklentileriniz gerçekleşsin. Çok isteyen para bulsun. Bekarlara sevgili, eş bulunsun. Sevgiler karşılasın sizi, kötülükler uzak kalsın. Ama en önemlisi Dünya'mız için barış, refah ve huzur olsun. 
-Bulutsuz gökyüzü senin olsun demiştim; ümitlerin solmasın, tükenmesin diye. Yeni yılda hiç ümitsiz kalmaman ve hayallerine kavuşman dileğiyle.. İyi yıllar
-En işe yaramayan günümüz hiç gülmediğimiz gündür. Yeni yılın dolu dolu ve geniş en içten gülümsemelere açılması dileğiyle mutlu yıllar..
Sevginin adı önemli değil,İster aşk olsun ister arkadaşlık.Yeni yılda sev,sevil. Sevgiyi yüreğinde doyasıya hisset. Mutlu yıllar Yeni yılını tüm yüreğimle kutlar daha nice yıllar sağlıkla başarıyla sevdiklerinle birlikte görmeni ve geçirmeni diliyorum...
-Dün rüya yarın hayaldir... Rüyayı mutlu, hayali umutlu yapan bugündür, gönlün neyin özlemini çekiyorsa yarınlar sana onu getirsin... Yeni yılın kutlu olsun...
-Başaramadığınız zaman düş kırıklığına uğrayabilirsiniz ancak, yeniden denemezseniz işte o zaman sizin için her şey bitmiş demektir. 2016yılının ülkemiz, ailemiz ve hepimiz için mutlu ve başarılarla dolu olması dileğiyle..



YENİ YIL- YILBAŞI  MESAJLARI..
 
*Getirdiği mutluluğun tüm kötülükleri unutturacağı, başarıların tüm başarısızlıkları yok edeceği güzelliklerin hayatını dolduracağı bir yıl dileğiyle. İyi Yıllar.. 
 
*Acısıyla, tatlısıyla, iyisiyle kötüsüyle bir yıl daha geçti. Hoş geldin yeni yıl. 
 
*Yeni yılda hayatı tutabilmek, sevgiyi kaçırmamak, keşke dememek için düşlerini ikiyle çarp bu kez ve onları gerçekleştirecek zamanı ayır kendine. Mutlu Yıllar! 
 
*Yeni bir yılda yüzünden gülücükler, gönlünden sevgiler eksik olmasın mutlu yıllar. Bir yıl daha geçti. Mutluluğunun ömür boyu devam etmesini, yaşantında hıç bir şeyin seni üzmemesini diler ve yeni yılını candan kutlarım. 
 
*Yeni yılın tüm insanlığa ve ülkemize barış, mutluluk getirmesi dileğiyle yeni yılı kutlu olsun. Koskoca bir yıl daha devrildi gitti; keyifli ve gülümseme dolu bir yeni yıl dilerim…
 
*Getirdiği mutluluğun tüm kötülükleri unutturacağı, başarıların tüm başarısızlıkları yok edeceği güzelliklerin hayatını dolduracağı bir yıl dileğiyle. İyi Yıllar.. 
 
*2016 yılına gireceğimiz şu günlerde istediğiniz her şeyin gerçekleşmesi dileğiyle. Geleceğinizi oluşturacak her yeni gün bir önceki günden daha güzel, isteklerinize uygun ve sizi mutlu edecek şekilde olsun! İyi Seneler!
 
* Sağduyu aklın kapıcısıdır. Görevi: Kuşkulu fikirlerin içeri girmesine, ve de dışarı çıkmasına engel olmaktır.Yeni yılda hepizin mutlu, sağduyulu ve sağlıklı günler getirmesi dileğiyle..
 
*Yeni bir yıla girerken sevgi ve barış diliyorum. Savaşların, acıların ve felaketlerin, geçip giden koca bir yıl gibi geride kalması umuduyla. Nice Yıllara!
 
*Bembeyaz yağan kar, ne yaşanmışsa yaşansın örter geçmişin hatalarını. Yeni bir gelecek sunar bize ve yeni bir başlangıç. Yeni yılınız kutlu olsun.
 
*Zamanı yapamayacağımızı şeyleri istemekle geçirdiğimiz söylenir. Oysa gücümüz tüm zamanları zorlar. Yeter ki kendimize ve dostlarımızın gücüne inanalım. Yeni yılda inancımızı pekiştirmemiz ve mutlu olmamız dileklerimle.
 
*Dün rüya, yarın hayaldir... Rüyayı mutlu, hayali umutlu yapan bugündür, gönlün neyin özlemini çekiyorsa yarınlar sana onu getirsin... Yeni yılın kutlu olsun...

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.