Erdoğan: Şubat ataması diye bir şey yok

Erdoğan: Şubat ataması diye bir şey yok

Kayseri'de toplu açılış törenine katılan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, tören sırasında ''Şubat ataması bekliyoruz'' diye kendisine seslenen birisine "Şubat ataması diye bir şey yok" dedi.

 Tören sırasında ''Şubat ataması bekliyoruz'' diye kendisine seslenen bir vatandaşla ilgilenmesi için AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş'ı görevlendiren Başbakan Erdoğan, aynı kişinin öğretmen atamalarıyla ilgili soru sorması üzerine, ''Ben sizi aldatan olmayacağım. Şimdi sizler şu anda öğretmen olmuşsanız, mesleğin içindeyseniz, bunlardan dolayı, eş durumuna ilişkin Şubat tayinleriyle ilgili açıklamayı yaptık. Öğretmenliğe adım atmamış olanlarla ilgili atılmış adımımız yok, böyle bir şey şu anda speküle ediliyor. Tekrar imtihanlara girin, hakkınızı kazanın. Şubat ataması diye bir şey yok, sizi aldatmayalım. Ağustos'ta atama yapacağız ama kazanan için yapacağız'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.