Fenerbahçe-Beşiktaş Maçı Canlı İzle( 22 MART 2015)

Fenerbahçe-Beşiktaş Maçı Canlı İzle( 22 MART 2015)

Fenerbahçe Beşiktaş Maçı Canlı İzle . Ve beklenen an geldi çattı . Büyük derbide Fenerbahçe ile Beşiktaş , Şükrü Saraçoğlu Stadında saat 20:00'da kozlarını paylaşacak. Bu büyük heyecanı sende izle Fenerbahçe Beşiktaş maçı canlı izle ve takip .

22 Mart 2015 Fenerbahçe Beşiktaş maçı canlı izle . Büyük bir heyecanla beklenen  Fenerbahçe Beşiktaş maçı saat 20:00'da başladı. Fenerbahçe Beşiktaş maçını canlı izlemek için onbinlerce taraftar Kadıköy  Şükrü Saraçoğlu stadını saatler öncesinde yerlerini aldı. Fenerbahçe Beşiktaş maçını ekranların başından  canlı izlemek isteyenler LİG Tv ekranlarında Fenerbahçe Beşiktaş Maçı canlı izleme fırsatı bulacak.Ve ayrıyeten Fenerbahçe Beşiktaş maçı canlı izle Digitürk Play aracalığıyla Bilgisayar Tablet ve akıllı cep telefonlarından   derbi maçı satın alanırak izlenebilecektir. Feberbahçe Beşiktaş maçı canlı izle  Lİg tv ekranları dışında verilmiyecek ve yasal olarak ta Fenerbahçe Beşiktaş maçı canlı izle için farklı yayın yapmak ve farklı yerlere yönlerdirmek yasal suç olduğundan Fenerbahçe Beşiktaş maçını canlı izlemek için bu iki yol seçilmelidir.

Fenerbahçe Beşiktaş Sezonun ilk yarısında Atatürk Olimpiyat Statındaki müsabakayı Fenerbahçe 2- 0 kazanmıştı. Fenerbahçe Beşiktaş maçını  bugün ise  yönetecek Düdük Fırat AYDINUS olacak.


Fenerbahçe Beşiktaş maçının anlık olarak skor ve  gelişmeleri  bu sayfamızdan takip edebileceksiniz.

FENERBAHÇE - BEŞİKTAŞ (CANLI ANLATIM)
 
Maç: Fenerbahçe - Beşiktaş
Tarih: 22.03.2015
Saat: 20.00
Stat: Kadıköy Şükrü Saraçoğlu
Hakem: Fırat Aydınus
Tv: Lig Tv / HD

Maç Başladı.

Dk1: 


Kale arkası tribünler boş kaldı

Sarı-lacivertli takımın cezası nedeniyle Kadıköy'de kale arkası tribünler boş . Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun, Galatasaray derbisindeki çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle verdiği cezanın ardından derbide sadece maraton ve Fenerium tribünlerinde seyirci bulunuyor. Beşiktaş taraftarı olmayacak

Bugünkü karşılaşmada iki kulübün anlaşması gereği siyah-beyazlı takımın taraftarı Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda yer almayacak. Beşiktaş, derbi maçında taraftarlarından yoksun bir şekilde 3 puan arayıyor..

Sakat oyuncuların durumu

eşiktaş'ta Fenerbahçe maçı öncesi Daniel Opare, İsmail Köybaşı, Alexander Milosevic ve Serdar Kurtuluş'un sakatlığı bulunuyor. Gribal enfeksiyon geçiren Olcay Şahan ile Ersan Gülüm'ün durumu bu akşamki idmanda netlik kazanacak. Sakatlıkları nedeniyle son maçlarda forma giymeyen Atiba Hutchinson ve Jose Sosa, iyileşmelerinin ardından takımla çalıştı. 

Fenerbahçe ile Beşiktaş, Kadıköy'de 51. maça çıkıyor

Bugüne dek resmi ve özel olmak üzere Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda sarı-lacivertlilerle 50 kez karşılaşan ''Kara Kartallar'', bu maçların 18'inde sahadan galip ayrıldı. Fenerbahçe ise 17 galibiyet alırken, 15 karşılaşma da berabere sonuçlandı. Kadıköy'de Beşiktaş, attığı toplam 69 gole karşılık, kalesinde 68 gol gördü.

Kadıköy'deki lig maçları

İki takım arasında Kadıköy'deki lig maçlarında ise galibiyet sayısında evsahibi Fenerbahçe'nin 3 farkla üstünlüğü bulunuyor. Taraflar Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda 33 kez lig maçlarında karşılaşırken, Fenerbahçe 12, Beşiktaş 9 galibiyet aldı, 12 maç ise berabere sonuçlandı. "Kara Kartallar"ın Kadıköy'deki lig maçlarındaki 43 golüne, ''Sarı Kanaryalar'' 45 golle karşılık verdi. İki takım arasında geçen sezon Kadıköy'de yapılan lig maçı 3-3 bitti.

Fenerbahçe, evindeki son 11 derbiyi yitirmedi

Fenerbahçe, Kadıköy'de genel toplamda galibiyet sayısı bakımından geride kaldığı Beşiktaş'a karşı evindeki son 11 randevuyu ise yitirmedi. Sarı-lacivertliler, tarihe geçen 17 Nisan 2005'teki 4-3'lük lig mağlubiyetinin ardından Beşiktaş ile Kadıköy'de yaptığı 11 resmi maçı yitirmezken, bu süre içinde 6 kez kazandı, 5 kez de berabere kaldı.

Fenerbahçe-Beşiktaş rekabetinde 338. randevu

İki ekip arasında 28 Kasım 1924'te, Fenerbahçe'nin 4-0 galibiyetiyle başlayan 91 yıllık rekabette sarı-lacivertlilerin galibiyet ve gol sayısında üstünlüğü bulunuyor. Bugüne kadar yapılan 337 maçta Fenerbahçe 127, Beşiktaş 122 galibiyet aldı, 88 karşılaşmada ise taraflar birbirlerine üstünlük sağlayamadı. Rekabette Fenerbahçe'nin 463 golüne, Beşiktaş 426 golle karşılık verdi.

Fenerbahçe ile Beşiktaş, 1959 yılından bu yana düzenlenen lig maçlarında ise 117 kez karşılaştı. Ligde geride kalan maçlarda Fenerbahçe 43, Beşiktaş 37 galibiyet aldı, iki takım 37 maçta da eşitliği bozamadı. Siyah-beyazlıların ligdeki 128 golüne, sarı-lacivertliler aynı sayıda golle karşılık verdi.

Beşiktaş derbi siftahı peşinde

Siyah-beyazlı takım, rakibiyle derbi mücadelesinde karşı karşıya gelecek. Ligde 54 puanla zirvede yer alan "Kara Kartallar", yarın sarı-lacivertli rakibini yenerek hem bu sezonki ilk derbi galibiyetini hem de liderliğini sürdürmeyi hedefliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.