GEÇİCİ GÖREVLENDİRME TAM GAZ

GEÇİCİ GÖREVLENDİRME TAM GAZ

Geçici görevlendirmeyle ilgili mailler gelmeye devam ediyor. Yöneticileri zor duruma düşürmemek için ilçe ve okul adı belirtmiyoruz.


Hatay ili (........) ilçesi (........) İlkokulunda temmuz ayında müdürün tayini çıkması sonucu okulda görevli arkadaşımız görevlendirme ile müdür vekaletini dilekçe ile istemiştir.Ancak İstediği gün köyün kahvecisi arkadaşımızı arayıp,dilekçesini geri çekmesini yoksa başına kötü şeyler geleceğini söyleyerek tehdit etmiş ve başka bir kişiyi görevlendireceğini belirtmiştir.Düşünün ki görevlendireğiz diyen köyün kahvecisidir.Ve bu olay üzerine bakanlığın görüşü alınmış ve görevlendirmenin okul içinden sitekli öğretmen varsa ona verileceği belirtilmiştir.Ancak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü kahvecinin dediği kişiyi,başka okulda sınıf öğretmeni olan kişiyi görevlendirmiş ve okulda çalışan öğretmenleri hiçe saymıştır.

Şimdi soruyorum hani görevlendirme yoktu? Sadece görevlendirme değil haksızlık ve tehditle görevlendirmeler sürüyor.Konuyu isim belirtmeden dilekçe konusunu açıklamadan(çünkü dilekçe ve konu açıklanırsa arkadaş ceza alabilir)gündeme taşırsanız sevinirim.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.