Gıda Teknolojisi Öğretmenleri Atanmak İstiyor

Gıda Teknolojisi Öğretmenleri Atanmak İstiyor

Gıda Teknolojisi Öğretmenleri Atanmak İstiyor

 Bizler Türkiye‘nin bir bölgesinde veya bir ilinde toplanmış bir zümre, bir sivil toplum örgütü değiliz. Bizler Adıyaman’dan Trabzon’a, Ağrı’dan Çanakkale’ye bu ülkenin 81 vilayetinde bulunan Gıda Teknolojisi Öğretmenleri adaylarıyız. 2014 Ağustos atamaların da atanarak aday değil öğretmen olarak bu ülkeye faydalı bireyler yetiştirmek istiyoruz. Çünkü:

1. 28 Şubat döneminde bilinçsiz bir şekilde önleri kapanan meslek liselerinin yeniden daha güçlü öğretmenlerle Avrupa’da ki eğitim sistemini yakalamasını sağlamak.
2. Ülkenin gıda alanında ihtiyaç duyduğu elemanların temelden sağlam bir şekilde eğitim alarak alanlarında uzman yeni nesillerin oluşmasını sağlamak.
3. Üniversitelere gıda alanında iyi temel almış öğrenciler göndermek.

Binlerce kilometre uzaklıktaki illere giderek o iller de aldığımız 4 yıllık eğitim+ formasyon eğitimi sertifikası ve bu eğitimleri alırken vazgeçtiğimiz maddi ve manevi değerlerimizin hakkı olarak atanmak istiyoruz.

Bizler ailelerimize yük oluyoruz, onların ellerine bakıyoruz bir gence en ağır şey bu olsa gerek. Artık ailelerimizin yükünü bizler çekmek istiyoruz. Bizlerde 25 yaşını geçmiş bireyleriz, artık iş sahibi olup, evlenerek yuva kurmak istiyoruz. Toplumun çekirdeği olan aile topluluğuna bizlerde girmek istiyoruz.

Bizler evlerde değil, 783.562 km² alanda il, ilçe, belde demeden bu ülkenin büyümesinde görev almak isteyen, okulda öğrencileri ile buluşmayı bekleyen Gıda Teknolojisi Öğretmenleri adaylarıyız. Onun için bizler fazla olanı değil hakkımızı olanı yani Ağustos da 300 atama istiyoruz.

Saygılarımla...

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.