GYS Görevde Yükselme Sonuçları

GYS Görevde Yükselme Sonuçları

GYS Görevde Yükselme Sonuçları MEB 6 Ocak 2016 tarihli duyuru, açıklama için tıklayınız

    Milli Eğitim Bakanlığı 6 Aralık 2015 tarihli görevde yükselme sınav sonuçlarını bugün açıklayacak. Sınavın üzerinden tam 1 ay geçti. Şef/Memur kadroları için görevde yükselme sınavına giren MEB Personeli için sonuçlar bugün, yani 6 Ocak 2016'da Milli Eğitim Bakanlığı'nın resmi web sitesinden duyurulacak. 



 MEB görevde yükselme sınavı 06.12.2015 tarihinde 20 il merkezinde yapılmış ve adaylara çoktan seçmeli ve 5 seçenekli 100 soru yöneltilmişti. Bazı illerde hava muhalefeti nedeniyle sınavlar gerçekleştirilememişti. Bu sınavlara katılamayan adaylar için de MEB ayrıca bir açıklama yapacak mı yapmayacak mı merak ediliyor. 

 6 Aralık Tarihli MEB Görevde Yükselme Sonuçları İçin TIKLAYINIZ
(Sonuç açıklanma tarihi: 6 Ocak 2016)

 6 Ocak 2016 MEB görevde yükselme sonuçlarının saat kaçta açıklanacağı ise henüz belli değil. Görevde yükselme sınav sonuçları gün içerisinde açıklanacak. Sınav sonuçları açıklandığı an bu ekranda görebileceksiniz. Yukarıdaki pasif bağlantı MEB görevde yükselme sonuçları açıklandığı an aktif hale getirilecektir.

 MEB görevde yükselme sınavı sonuçları ve devamındaki süreç hakkında bizi takip etmeye devam ediniz.

Mebpersonel.com / Özel Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.