Hükümete, "Öğretmen Ataması Yapalım" Talebi

Hükümete, "Öğretmen Ataması Yapalım" Talebi

CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal, TBMM Genel Kurulu'nda öğretmen ataması konusuna dair açıklamalarda bulundu. Öğretmen açığı olmasına vurgu yapan CHP'li vekil, Maliye Bakanı Albayrak'a yüklendi.

Milli Eğitim Bakanlığı'nın öğretmen ataması yapması konusu bu defa TBMM Genel Kurulu'nda dile getirildi. 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Hatay Milletvekili Serkan Topal tarafından ele alınan konuya ilişkin Meclis'te yapılan konuşma detaylarını sizlerle paylaşıyoruz. 

TBMM'DE ÖĞRETMEN ATAMASI TALEBİ

CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal, Meclis genel kurulunda yaptığı konuşmasında kamu gündemin sorunlarına değindi. Bu konuda 3600 ek gösterge konusuna değinen Serkan Topal bu düzenlemenin çıkarılmasını talep etti. 

Konuşmasının önemli bir bölümüne ayıran CHP'li Vekil Topal öğretmen açığının 100 bin olduğunu hatırlattı. Maliye Bakanı Albayrak'ın ekonomi söylemlerine atıfta bulunan CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal şu ifadeleri kullandı. 


 


''120 bin öğretmen açığı var mı? Var. Peki, biz, hadi 100 bini atayamıyoruz, neden 80 bini atayamıyoruz? Sürekli medyaya çıkıyor, televizyonlara çıkıyor Hazine ve Maliye Bakanı: "Ekonomi iyi, maliye iyi, …" O zaman niye atamıyorsunuz? Sizin elinizden tutan mı var? Gelin, destek verelim. Yani "yalan" kelimesini söylemek istemiyorum ama insan bu kadar yalan söylemez ya. Halkı bu kadar kandırmak da olmaz arkadaşlar, yapmayın.''

Kamuilanlari.com

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.