İl Dışı Yer Değiştirme Başvuru Süreci Devam Ediyor

İl Dışı Yer Değiştirme Başvuru Süreci Devam Ediyor

10-16 Haziran arasında alınacak olan İl dışı Yer Değiştirme Başvuruları Dün İtibari ile başladı. Başvurulara Öğretmen camiasından binlerce kişi katıldı. Başvuru Sürecinden haberdar olmak için haberimizi takip edebilirsiniz.

 İl Dışı Yer Değiştirme Başvuru Süreci Başladı. 16 Hazirana kadar devam edecek olan süreç içerisinde gelişen tüm olayları ve haberleri sizlere güncel bir şekilde duyurmaya çalışacağız. Başvuru Süreci İçerisindeki Açıklanan Kontenjan sayıları ve başvuru sayfasına ulaşmak için alt kısımda  verecek olduğumuz linklerden faydalanabilirsiniz.

2015 İL DIŞI YER DEĞİŞTİRME BAŞVURU SÜRECİ DEVAM EDİYOR

Bir il dışı atama dönemine daha girerken siz değerli okuyucularımızın il dışı yer değiştirme başvuruları için mebpersonel.com ekibi olarak bu süreçte anlık gelişmeleri dakikası dakikasına aktaramaya devam edeceğiz. Böylece il dışı atama başvuruları 2015  yılı için eksiksiz bir şekilde gelişmeleri yakından takip edebilirsiniz. Her yılı yapılan öğretmenlerimizin il dışı atama başvuruları 2015 yılı için 10-16 Haziran tarihinde yani bugün başlamış durumdadır, sonuçlar ise 18 Haziran tarihlerinde yine sitemizde olacaktır. 


İL DIŞI YER DEĞİŞTİRME ATAMALARI KONTENJANLARI İÇİN TIKLAYINIZ

İL DIŞI YER DEĞİŞTİRME ATAMALARI BAŞVURU SAYFASI İÇİN TIKLAYINIZ

İL DIŞI YER DEĞİŞTİRME ATAMALARIYLA İLGİLİ TECİH ROBOTUNA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ




  İl Dışı Yer Değiştirme Başvuruları 16 Haziran'da sona ereceğini söylemiştik. Bizler de 16 Hazirana kadar olan süreçte mebpersonel editörleri olarak MEBBİS ve Yer değiştirme ilgli tüm haberleri takip edip sizlere anlık olarak duyurmaya çalışacağız. 2015 Yılı İl Dışı Yer Değiştirme başvurularını güncel olarak takip etmek için mebpersonel sitesindeki öğretmen atamaları ve yer değiştirme kategorilerinden bu konudaki haberlere tıklayabilirsiniz.



 Mebpersonel.Com/Özel Haber

"Bu haber mebpersonel.com editörleri tarafından hazırlanmıştır. Açık kaynak gösterilmeden ve bağlantı kurulmadan alıntı yapılması kesinlikle yasaktır"


HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.