İl dışı yer değiştirmelerde taban puanlar açıklanacak mı?

İl dışı yer değiştirmelerde taban puanlar açıklanacak mı?

2016 İl dışı yer değiştirmelerde taban puanlar açıklanacak mı?

 İl dışı yer değiştirmeler sonucu oluşan taban puanlar açıklanacak mı? Öğretmenlerin il dışı atamaları sonucu oluşan minimum puanlar açıklanacak mı?

MEB, konuyla ilgili henüz açıklama yapmadı. Fakat öğretmenler, il dışı yer değiştirmeler sonucu oluşan minimum puanları merak ediyolar ve MEB'den minimum puanları açıklamasını bekliyorlar.

Mebpersonel.com olarak konuyu yakından takip ederek il dışı yer değiştirmeler sonucu oluşan minimum puanlarla ilgili gelişme olduğu anda siz takipçilerimize aktaracağız...


İL DIŞI ATAMA SONUÇLARI AÇIKLANDI

Öğretmenler için heyecanlı bekleyiş sona erdi... Milli Eğitim Bakanlığı resmi sitesi üzerinde yayınlan Öğretmenlerin il dışı yer değiştirme ve atama sonuçlarını açıklandı. İlişik kesme işlemleri ise 28 Haziran'da yapılacak.

Atama sonuçları Milli Eğitim Bakanlığı resmi web sitesi uzantısı olan, atama.meb.gov.tr adresinden açıklanacak ve öğretmenler TC kimlik numaraları ve şifreleri ile sonuçlarını öğrenebilecekler. Bakanlık birimlerinden İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü ayrıca sonuçlar açıklandığı anda erişime açıldı.

Öğretmen atama sonuçlarını MEBBİS üzerinden sorgulanabileceği gibi aşağıda yer alan Milli Eğitim Bakanlığı atama sayfasından da atama sonuçları öğrenilebilecek.

2016 ÖĞRETMEN İL DIŞI YER DEĞİŞTİRME VE ATAMA SONUÇLARI

İller arası isteğe ve zorunlu çalışma yükümlülüğüne bağlı yer değiştirmeler;

Başvuruların alınması: 16-22 Haziran 2016
Atamaların yapılması: 27 Haziran 2016
İlişik kesme işlemleri: 28 Haziran 2016

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.