İl İçi Atama Sonuçları 2015

İl İçi Atama Sonuçları 2015

Öğretmenler 2015 Mayıs il içi yer değiştirme başvurularını yaptılar. Başvuru ekranlarının kapatılmasıyla beraber il içi yer değiştirme sonuçları da açıklanmaya başlanacak. Detaylar Mebpersonel.com'da...

 Öğretmenlerin 2015 isteğe bağlı il içi yer değiştirme sürecinde sona yaklaşılıyor. İl içi yer değiştirme tercihleri yapıldı. Sonuçlar bugünden itibaren İl Milli Eğitim Müdürlükleri tarafından açıklanacak. 29 Mayıs tarihine kadar tüm illerin il içi yer değiştirme sonuçlarını açıklaması gerekiyor. Mebpersonel.com olarak 81 İl'i güncel olarak takip ederek tüm illerdeki il içi yer değiştirme sonuçlarını sizlere güncel olarak aktaracağız. İşte detaylar...

İl İçi Yer Değiştirme Sonuçları 2015 yılı için Milli Eğitim Bakanlığı Atama ve Yer Değiştirme takvimine göre sonuçlar bugünden itibaren açıklanıyor. Binlerce öğretmenimizin uzun süredir beklediği il içi yer değiştirme başvuruları hatırlanacağı üzere geçen hafta başlamış durumdaydı. Bu kapsamda mebpersonel.com ekibi olarak siz değerli okuyucularımız için bir il içi yer değiştirme döneminde daha anlık gelişmeleri, detayları an an en hızlı bir şekilde aktarmaya devam ediyoruz. 



İl içi isteğe bağlı yer değiştirme başvuruları 20-26 Mayıs 2015 tarihleri arasında yapıldı; atamalar valiliklerce 29 Mayıs 2015 tarihine kadar sonuçlandırılacak. 



Ataması yapılanların ilişik kesme işlemleri ise 15 Haziran 2015 tarihinden itibaren başlatılacak


Tablo Kullanımı; Aşağıdaki tablomuz plaka kodlarına göre sıralanmıştır. Böylece ilinizi plaka koduna göre kolayca bulabilrisiniz. İl içi yer değiştirme sonuçlarını duyuran illerimiz için sonuçlar kesin olarak açıklandığında kırmızı renkte olacaktır. Bazı iller tarafından kesin sonuçlar açıklanmayıp sıralama listeleri yayınlanabilmektedir. Bu durumda ise sıralama listesini yayınlayan il mavi renkte olacaktır. Kısaca kesin sonuç bildirisi kırmızı, sıralama listesi ise mavi renkte olarak o ile ait link aktif oalcaktır. Tıklayarak sonuçlara ya da kesin sonuçlara ulaşabileceksiniz. Siyah olan renkler ise o ilin henüz il içi sonuçlarıyla ilgili bir duyuru yapmadığı ve/veya açıklamadığı anlamını taşır ve pasif konumdadır.

İl içi yer değiştirme sonuçlarının siz değerli mebpersonel.com okurlarına şimdiden hayırlı uğurlu olması temennimizle. Tüm soru, görüş ve önerilerinizi yorumlar kısımını kullanarak aktarabilirsiniz. 




NOT: Kırmızı olarak açıklanan illerde Tıklayınız yazısının kırmızı olması gerekmetedir. Aksi durumdaki kırmızı renkler açıkladığı anlamını taşımamaktadır. Yani  X İl MEM İçin Tıklayınız şeklindeki olanlar kesin sonuç anlamını taşır ve link aktif halde olur.

İL İÇİ YER DEĞİŞTİRME SONUÇLARI LİSTESİNE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.