İl içi yer değiştirme sonuçları ne zaman açıklanacak? MEB'den açıklama geldi

İl içi yer değiştirme sonuçları ne zaman açıklanacak? MEB'den açıklama geldi

2015 İl içi yer değiştirme sonuçları ne zaman açıklanacak? MEB'den açıklama geldi

 İl içi yer değiştirme sonuçları ne zaman açıklanacak? MEB'den açıklama geldi İl içi yer değiştirme sonuçları için açıklama MEB Müsteşarı Yusuf Tekin'den geldi . 2015  il içi yer değiştirme başvuru sayısı ve il içi yer değiştirme sonuçlarıu hakkında açıklamayı twiiter adresi üzerinden yapan sayın Müşteşar Yusuf Tekin dün itibariyle başvuruların sona erdiği il içi yer değiştirme başvuruları kapmasında 144.335 öğretmenin il içi yer değiştirme başvurusunda bulunduğunu açıkladı. Yusuf Tekin bunun yanında il içi yer değiştirme sonuçları için de açıklama yaptı  Yusuf Tekin il içi yer değiştirme sonuçlarının 1 Haziran 2015 tarihinden itibaren açıklanacağını ifade etti.


Bu açıklamalara  göre il içi yer değiştirme sonuçları 1 Haziran 2015 tarihin il milli eğitim müdürlükleri sayfalarında açıklanacak. Bu kapsamda mebpersonel.com olarak il içi yer değiştirme sonuçlarını sizler için anlık olarak takip edeceğiz. 2015 il içi yer değiştirme sonuçlarını takip edebileceğiniz haberimizin linkini aşağıdan bulabilrisiniz. Sizlerde 2015 il içi yer değiştirme sonuçlarını açıklayan il milli eğitim müdürlüklerini yorumlar kısmıdan yazabilir ve bu konuda ki görüşlerinizide bize yazabilirsiniz.

2015 il içi yer değiştirme sonuçlarını takip için aşağıda ki resmi tıklayınız




İşte o açıklamalar 

Değerli arkadaşlar, il içi isteğe bağlı yer değişikliğine bu yıl rekor Sayıda Müracaat oldu. Önceki yıllarda 40.000 civarında olan Müracaat sayısı bugün itibariyle 144.335 oldu. İl müdürlüklerimiz yoğun bir tempoda veri girişini sürdürüyor. Insallah Pazartesi günü (1 Haziran) sonuçları iller sistem üzerinden açıklayacaklar Ilgili arkadaşların haklarında hayırlısı olması dileğiyle...

Sizlerde il içi yer değiştirme sonuçlarını bu haberimize anlık olarak takip etmek için tıklayınız

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.