İstanbul'a Kar  Ne Zaman Yağacak? 2016

İstanbul'a Kar Ne Zaman Yağacak? 2016

İstanbul ve Ankara'ya kar yağışı geliyor CNN Türk Meteoroloji editörü Bünyamin Sürmeli İstanbul ve Ankara için kar yağışı uyarısı yaptı.Sürmeli, Çarşamba günü Ankara'da, 10 Aralık'ta da İstanbul'un yüksek kesimlerinde kar yağışı görüleceğini açıkladı.

  Meteoroloji Genel Müdürlüğü Batı Karadeniz'de fırtına ve yoğun kar yağışı uyarısı yapmasının ardından CNN Türk Meteoroloji editörü Bünyamin Sürmeli de İstanbul ve Ankara için kar yağışı uyarısı yaptı.  Sürmeli Çarşamba günü Başkent Ankara'da kar yağışının görüleceğini, İstanbul'da ise yüksek kesimlerde sıcaklığın düşmesiyle birlikte 10 Aralık'ta kar yağışının görülebileceğini bildirdi. Sürmeli, Ankara'da Çarşamba günü başlayacak yağışların soğuk havanın etkisiyle karla karışık yağmura ya da bazı kesimlerde de kar yağışına dönüşeceğini açıkladı. 

İSTANBUL'DA KAR YAĞACAK MI?

Bünyamin Sürmeli, Marmara Bölgesi'nde de sıcaklarda 10 derece düşüş yaşanmasının beklendiğini belirterek, kentte özellikle yüksek kesimlerde 10 Aralık'tan sonra kar yağışı görülebileceğini ifade etti.

Kaynak: Milliyet

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.