İstanbul'da Okullar Yarın Tatil Mi? Son Dakika

İstanbul'da Okullar Yarın Tatil Mi? Son Dakika

İstanbul'da Okullar Yarın Tatil Mi? Öğrenciler ve Öğretmenler merakla yapılacak açıklamaya odaklanmış durumda. İstanbul’da Okullar Tatil mi (31 Aralık 2015) – Yarın tatil mi, Valilik Açıklama Yaptı, Son Dakika!

  İstanbul'da Okullar Yarın Tatil Mi? 31 Aralık 2015 Perşembe. Öğrenciler ve Öğretmenler merakla yapılacak açıklamaya odaklanmış durumda. İstanbul’da Okullar Tatil mi (31 Aralık 2015) – İstanbul'da okullar kar tatili sebebiyle 31 Aralık 2015. Okulların kar tatili olması haberini öğrenciler ve öğretmenler sabırsızlıkla bekliyor. 31 Aralık 2015 okullar İstanbul'da tatil mi? İstanbul'da yarın okullar tatil edilecek mi? Detayları anlık olarak takip edip siz değerli ziyaretçilerimize duyurcağız. İstanbul'u etkisi altına alana kar yağışı beraberin de okulları tatil edecek mi? Valilikten önceki gün yapılan açıklamalar şehrin kar yağışına hazır olduğunu gösteriyor.  İstanbul’da yarın okullar tatil mi, 31 Aralık 2015 Perşembe tatil olacak mı, okullar tatil mi, yarın okullar tatil olacak mı ayrıntılar en güncel bilgilerle haberimizde.



 İstanbul'da Okullar Yarın Tatil Mi? 31 Aralık 2015 Perşembe-  İstanbul'da okullar tatil edilecek mi?

İstanbul’da okullar tatil mi? merak ediliyor. 30 Aralık 2015 günü Meteoroloji’nin İstanbul İçin yapmış olduğu kar uyarısı sonrasında İstanbul’da okullar  tatil mi? sorusu gündeme geldi.  Meteoroloji’nin İstanbul hava durumu için alarm vermesi üzerine İstanbul valiliği açıklama yaptı. Bu açıklamaya göre, Yarın İstanbul’da kar bastıracak. Peki, 30 Aralık Çarşamba okullar tatil mi? Meteoroloji’nin İstanbul hava durumu için kırmızı alarm vermesiyle bütün birimler alarma geçti. 15 derece birden düşecek hava sıcaklığı sonrasında yüksek kesimlerde kar kalınlığının 35 cm bulması bekleniyor. yarin okullar tatil mi istanbul? Olumsuz hava şartları nedeniyle İstanbul kar tatili haberi için gözler valilik kararında bu konu hakkında henüz resmi bir açıklama yok. Okulların tatil olması ile ilgili gelişmeleri haberimizden ve mebpersonel.com dan takip edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.