Kapatılan Okullar İçin Norm Çalışmaları Başlandı.

Kapatılan Okullar İçin Norm Çalışmaları Başlandı.

Kapatılan Özel Eğitim Okullarından Bakanlığımıza Bağlı Eğitim Kurumu Olarak Eğitim Öğretime Devam Edeceklerin Norm Kadrolarının Belirlenmesine İlişkin Duyuru.

Kapatılan Fetö okularından uygun olanlar MEB tarafından yapılan açıklamaya göre MEB'e bağlı olarak eğitme devam etmeleri için öğretmen ataması yapılamsı için norm çalışmaların başlandığına dair açıklama geldi.


İşte o açıklama

FETÖ/PDY terör örgütünün ülkemize darbeye kalkışması  nedeniyle kapatılan özel eğitim kurumlarından, iliniz bünyesinde yer alan ve  Bakanlığımıza bağlı eğitim kurumu  olarak eğitim öğretime devam etmesi uygun görülenlerin Devlet Kurumları Modülünde kurum açılışı yapıldıktan sonra norm kadro belirleme iş ve işlemlerinin gerçekleştirilebilmesi için  kurum açılış onayı ve Norm Kadro Düzeltme Çizelgelerinin hazırlanarak (ek-5) en kısa süre içinde DYS üzerinden İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü, Özlük ve Kadro Dairesi Başkanlığına gönderilmesi gerekmektedir.   İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü

www.mebpersonel.com/ ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.