Kılıçdaroğlu  Ataması Yapılmayan  Öğretmenlerin Sorunlarını Gündeme Getirecek

Kılıçdaroğlu Ataması Yapılmayan Öğretmenlerin Sorunlarını Gündeme Getirecek

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Katılımıyla 11 Haziran 2012 Saat 17:00 da Ataması Yapılmayan Öğretmenlerin Sorunları Tartışılacak.

 
SEVGİLİ ÖĞRETMENİM;

Bugün içinde bulunduğunuz zor koşullar; kazandığınız bir hakkı kullanamamanın vermiş olduğu kızgınlıkla yoğrulmuştur. Yarınlara umutla bakıp güzel ve aydınlık günlere kavuşmak bir yana, hâlâ en temel hak olan yaşama hakkını, insanca sürdürebilmenizi sağlayacak ekonomik ve sosyal koşullara sahip olmak için uğraşmaktasınız. Fakat tek başınıza verdiğiniz bu uğraş sizi sonuca götürememektedir.

Bu duruma son vereceğini iddia ederek yıllarca umut tacirliği yapan AKP Hükümeti, sorunları görmezden gelmekte, ataması yapılmadan yaşamına son veren öğretmenlere rağmen kılını kıpırdatmamaktadır.

AKP Hükümeti seçim meydanlarında söylediklerinde olduğu gibi, sizinle ilgili vaadini de aynı hızla unuttu. Fakat unuttuğu bir şey daha var;

Ataması yapılmayan öğretmenler bunu unutmayacak.

Ben Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal KILIÇDAROĞLU,  her zaman hakkını arayan öğretmenlerin yanında olacağım. Cumhuriyet Halk Partisi ataması yapılmayan öğretmenlerin yanında olacak. Geleceğimizi inşa edecek öğretmenlerimize, CHP iktidarında kazanılmış haklarını vermeyi bir borç biliyorum, bu sorunu birlikte çözeceğiz.

Aydınlık geleceğe, hep beraber yürümek dileğiyle…

KEMAL KILIÇDAROĞLU
CUMHURİYET HALK PARTİSİ  
GENEL BAŞKANI 

Kılıçdaroğlu  Ataması Yapılmayan  Öğretmenlerin Sorunlarını Gündeme Getirecek

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.