Kısa Ve Uzun Resimli Bayram Mesajları 2015

Kısa Ve Uzun Resimli Bayram Mesajları 2015

Kısa Ve Uzun Resimli Bayram Mesajları 2015

   Kısa Ve Uzun Resimli Bayram Mesajları 2015  Sonunda gelen kurban bayramı vasıtası ile internet ortamında "Kurban Bayramı Mesajları" başlığı altında binlerce haber bulunmakta.Biliyorsunuz kiülkemizde en hayırlı kabul edilen ve en samimi bir şekilde geçen bayram günlerimiz bulunmaktadır. Geçtiğimiz aylarda doyasıya yaşadığımız Ramazan bayramının tadı yüreğimizde kalmış, yeni bayramı sabırsızlıkla bekler vaziyete geçmiştik. Sonunda önümüzde bir bayram daha bulunmakta. "Kurban Bayramı". Bayramların en hayırlıları arasında olan Kurban Bayramı ile ilgili bu haberimizde sizler için bizlerde Mebpersonel.com ekibi olarak bir çalışma hazırlamak istedik. Bu Hazırlığımıza sizler için mümkün olabildiği kadar en güzel kurban bayramı mesajlarını ve samimiyeti üst noktada tutabilecek,resimli,özenle hazırlanmış bir yazı hazırlamaya çalıştık.

Kısacası Bizlerde "Mebpersonel.com" Editör Ekibi olarak sizlerin bayramlarını en içten dileklerimizle kutluyoruz.Bayramınız hayırlı olsun,sağlıklı mutlu ömürler yaşamanız dileğiyle.

 Kurban Bayramı Sonunda Geldi

 Tüm islam aleminin sabırsızlıkla çektiği kurban bayramı sonunda geldi. İnsanlar bu bayram için hazırlıklarına bir ay önceden başlamıştı. Kurbanlar seçildi,sadakalar verildi ve daha niceleri bu bayramın neticesinde insanlığa bir mutluluk olarak sunuldu. Kurban Bayramı ki, bu bayram bizleri her zamanki gibi yine bağlamızın sağlamlaşmasını sağladı, sevdiklerimizi unutmamamızı sağladı ve dargın olduklarımızla barışmamıza vesile oldu. Bu bayramın bizlere getirdikleri bir yana, bizler de bu mutlu olaylara destek olmak için bu haberimizde bulabileceğiniz en güzel kurban bayramı mesajlarını bir araya getirdik.

 Sizlerde vermiş olduğumuz kurban bayramı mesajlarından yararlanabilir, sevdiklerinizi unutmadığınızı gösterebilirsiniz. Ayrıca dargın olduklarınızla bu bu mesajlar vasıtası ile en azından onlara değer verdiğinizi temsilen bir "simge" gönderebilirsiniz.

 

 Bizler Mebpersonel Ekibi olarak bizlerle beraber olan veya olmayan tüm okuyucularıma sadece bunlar için bu haberimizi hazırladık.Bu nedenle işte en güzel kurban bayramı mesajlarını, en samimi bayram mesajlarını haberimizin devamında bulabilirsiniz.

 Mebpersonel Ekibi Tarafından Seçilmiş En Güzel Kurban Bayramı Mesajları

İşte 2015 yılı için mebpersonel.com'un derlediği en güzel kurban bayramı mesajları:

Bu bayramda gönlünüz dertlerinden arınmış, tüm gözyaşlarınız dinmiş olsun. Yüzünüz de hep gülümseme, kalbiniz huzurla dolsun. Kurban Bayramınız Kutlu Olsun.

Mübarek Kurban Bayramı tüm ulusumuza kutlu olsun. Allah tüm inananlara nice huzurlu, bereketli bayramlar nasip etsin.

Kardeşliğin doğduğu, sevgilerin birleştiği, belki durgun, belki yorgun, yinede mutlu, yine de umutlu, yine de sevgi dolu nice bayramlara…

Kalpler sevgiyi paylaşmak , insanlar da yalnızlığı paylaşmak için vardır. Bu bayramı tüm sevdikleriniz ile bir arada mutluluk içinde , ağız tadıyla geçirmenizi dilerim. Kurban Bayramınız kutlu olsun.

Adaletin terazisi, varlığın yaratıcısı, merhametin tek göstergesi olan yüce Allah hayırlı dualarda bulunan müminlerinin dualarını kabul eder, Bu hayırlı bayramda dualarımız yüce Allah'a, Mübarek Kurban Bayramınız hayırlara vesile olur inşallah.

Kestiğiniz kurbanlar kabul olsun.. İyi niyetle başladığımız her gün sevdikleriniz hep sizinle olsun... Kurban Bayramınız mübarek olsun.

Allah'u Teala bu mübarek Kurban Bayramınızı hayırlı işlerinizin başlangıcı olarak kabul etsin. Kurban Bayramınız hayırlı ve mübarek olsun.

Bir avuç dua, bir kucak sevgi, sıcak bir mesaj, kapatır mesafeleri birleştirir gönülleri kalbiniz nur, haneniz huzur dolsun, Bayramınız mübarek olsun.

Bu Kurban Bayramında birlikte aynı sofrada yer almasak da bir sonraki bayramda yanınızda olacağız mutlaka.. Kurban Bayramınız Mübarek Olsun

Bu mübarek bayramda kalplerinizde barış, gözlerinizde umut, etrafınızda sevgi olsun. Kurban Bayramınız Mübarek Olsun.

En güzel anıları birlikte paylaşmak, en güzel hatıraları tazelemek dileği ile mübarek Kurban bayramınızı kutlarız.

Bayramlar, dargınlıkların unutulduğu, insanların barıştığı, kardeşçe kucaklaştığı günlerdir. Bayramlar, milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulandığı bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir. Sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle...

Kurban Bayramı tüm İslam Alemine kutlu olsun. Allah tüm inananlara nice huzurlu, bereketli bayramlar nasip etsin. Kurban Bayramınız hayırlara vesile olsun. İyi Bayramlar...

Vesile olalım kardeşliğe ve barışa. Yorulalım hepimiz yarınki uğraşa. Tat alalım, varalım yüce Allah"a. Erişelim birlikte nice bayramlara. Mübarek Kurban bayramınızı en içten dileklerimle kutlarım.

Bayramlar o kadar büyülüdür ki, gelişi bütün bir yıl beklenir ve gidişindeki keder de ancak böyle bir ikinci geliş ümidiyle hafifler; tasa iken sevinç olur, hüzün iken beklenen bir neşeye dönüşür. Kurban Bayramınızın da böyle bir neşeyle gelmesi ve tüm ailenizi sevince boğup evinize bereket getirmesi dileğimizle. İyi bayramlar

Hep bir arada, sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle, Kurban Bayramınız kutlu olsun! Allah tüm inananlara nice huzurlu, bereketli bayramlar nasip etsin.

Kurban Bayramınız kutlu, yüreğiniz umutlu, umutlarınız atlı, sevdanız kanatlı, mutluluğunuz katli, sofranız tatlı, mekanınız tahtlı, ömrünüz bahtlı olsun…

Evinize gül kokusu essin, kalplerinize ALLAH iyilik versin. Bu bayramda da ellerimiz her zamanki gibi mutlulukla birleşsin. Kurban Bayramınız Mübarek Olsun...

Hep bir arada, sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle, Kurban Bayramınız kutlu olsun! Allah tüm inananlara nice huzurlu, bereketli bayramlar nasip etsin.

Hayır kapılarının sonuna kadar açık, kaza ve belaların bertaraf olduğu Kurban Bayramının, yaşadığınız tüm sorunları alıp götürmesi dileğiyle, Hayırlı Bayramlar.

En güzel Anıları birlikte paylaşmak dileği ile en güzel hatıraları bu bayramda tazelemek dileği ile mübarek Kurban bayramınızı kutlarız.

Bu mübarek bayramda kalplerinizde barış gözlerinizde umut etrafınızda sevgi olsun KURBAN BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN...

Taptaze bir güneş doğdu bugün. O güneş hep senin ve sevdiklerin için parlasın. Işıl ışıl günler bizimle olsun. Bayramımız mübarek olsun!

Rabbimin sevdiği, sevdirdiği, sevindirdiği ve razı olduğu kullardan olabilmek ümidi ve niyazı ile Kurban Bayramınız mübarek olsun…

Bugün sevinç günü, kederleri bir yana bırakıp mutlu olalım doya doya yaşayalım. Her şeye kadir olan Yüce Allah, bizleri, doğru yoldan ve sevdiklerimizden ayırmasın!

Kalpler vardır sevgiyi paylaşmak için, insanlar vardır yalnız kalmamak için, bayramlar vardır dostluğu paylaşmak için. Kurban Bayramınız mübarek olsun...

Yüreğine damla damla umut, günlerine bin tatlı mutluluk dolsun. Sevdiklerin hep yanında olsun, yüzün ve gülün hiç solmasın.

Kainatın yaratıcısı ve alemlerin Rabbi yüce Allah'a sonsuz şükürler olsun bolluğuyla gelsin, tüm insanlık için hayırlara vesile olsun.

Bir avuç dua, bir kucak sevgi, sıcak bir mesaj kapatır mesafeleri, birleştirir gönülleri, bir sıcak gülümseme, bir ufak hediye daha da yaklaştırır bizi birbirimize. Kalbiniz nur, eviniz huzur dolsun, bayramınız mübarek olsun...

Güzel Düşünceler Nefeslere Dolarsa Güzel Dualar Olur, Dua ise Yüce ALLAH'a Gider Nur Olur, Gökyüzünde Buluşan Dualarımızın nurlanması ümidiyle...

Benim hayatımda nehirler vardır sularında hayallerimi yüzdürdüğüm, benim hayatımda sevdiklerim vardır bayramları ayrı geçirince üzüldüğüm. Bir sonraki bayramda beraber olmak dileğiyle, iyi bayramlar...

Tasalar sevince, hüzünler neşeye dönüşüyor. En güzel anıları birlikte paylaşabileceğimiz zamanlara..

Her şeye kadir olan Yüce Allah, bizleri, doğru yoldan ve sevdiklerimizden ayırmasın! Hayırlı ve bereketli Kurban Bayramları dileğiyle.

Zor gelir uzakta olmak sevdiklerimizden ve sevenlerden, bir yerde mutluluktur hatırlamak ve hatırlanmak bu günde, unutmadık sizi kalbimizdedir yeriniz, unutmayın bizi biz sizi sevenlerdeniz! Kurban Bayramınız Mübarek Olsun...

Bu mutlu günde, güzel insanlara, özel insanlara, hani vazgeçemediklerimize, sevgilerimizi, saygılarımızı, dualarımızı gönderiyoruz. Her gününüz bir bayram olsun..

Kurban Bayramı bereketiyle, bolluğuyla gelsin, tüm insanlık için hayırlara vesile olsun, bayramınız mübarek olsun...

Cennetin huzuru dolsun içinize, dargınlıklar son bulsun bu mübarek günde, anılarımıza bir hatıra yazalım hep birlikte, Sevdiklerimiz Mutlu Olsun Ömür boyu sevgilerle... Kurban Bayramınız Mübarek Olsun...

Zamana ve mekana sığmayan bir bereketle bereketlenmek ve bağışlanmış olmanın o şerefli makamına erişmiş olmak temennisiyle bayramınız mübarek olsun.

Mübarek Kurban Bayramını sevdiklerinizle beraber sağlıklı ve huzur içinde geçirmenizi dileriz. Mutlu Bayramlar...


Benim ömrümde ırmaklar vardır sularında hayallerimi yüzdürdüğüm, benim ömrümde sevdiklerim vardır bayramlar ayrı geçince üzüldüğüm. Bayramınız mübarek olsun!

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.