Kızı Atanamayan Bir Babanın Haksızlığa Feryadı

Kızı Atanamayan Bir Babanın Haksızlığa Feryadı

Kızı Atanamayan Bir Babanın Haksızlığa Feryadı

 ''Hocam Merhaba,Nasılsınız..

Yazılarınızı zevkle okuyorum.Bugünkü yazınız YA ATATÜRK OLMASAYDI.Evet belkide Türkiye Cumuhuriyeti Devleti diye bir Devlet olmayacakti.İyiki varmişsin Atam..Sizi zevkle takip ediyorum.Yazılarıma yer vermesnizde sizi okuyorum ve okumaya devam edeceğim.16/09/2013 te sizi bir e-mail atmiştim ama yer vermediniz. Caniniz sağolsun çok yoğunsunuz biliyorum inşallah firsat bulur bu e-malimi yayınlarsınız.
       Ben acizane emekli atanamayan 75 puan alan Fizik öğretmenliğini Ankara Gazide 5 yıl okuyan Kızım Meltem Su nun kendi dalinda ücüncü olan ve gururla söylemek istediğim Plaket alan,2 Yıl Yüksek Lisans yapıp, atanmak için Pervarı,Silopi ,Cizre ,Uludere Vb .yazıp ama atanamayan böyle bir Öğretmenin Babasıyım.Dershaneye verdim. Gelecek yıl acaba daha yüksek puan alıp atanabilirmı?Umut dunyası,Belkide bu bölüme bir dahakine atama haki dahi vermecek bilmiyorum.Şimdi öyle bir terslik var ki Eğitim Fakültesini bitirmişiz üçüncülükle ama Devletin açtığı sınavlara girmeyi birakin Memur vb hiç bir yere müracat dahi edemiyoruz.Çünkü Eğitim Fakültelerini Sınava dahi çağirmiyor.Şimdi söyleyin Hocam ben ne yapayim Bir Baba olarak.çıkıp MEB.YÖK' ün önünde bağirsam, çağirsam derlerki bana  provakasyon yapıyor derler.Hakımızı arayamayız.Sucumuz Eğitim Fakultesinde okumak'mı? yada kendi dalinda hemde 5 Yıl Öğretmenlik okuyup üçüncü olmak mı? Acaba;
Saygılarımla''



egitimajansi.com

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.