KPSS Branş Sıralaması Robotu 2016

KPSS Branş Sıralaması Robotu 2016

ÖSYM, 2016 KPSS Branş Sıralaması Robotu için tıklayınız.

  Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi 2016 yılı Lisans Kamu Personel Seçme Sınavı(KPSS)'nın sonuçlarını bugün açıklayacak. 2016 yılı ÖSYM takvimine göre 9 Haziran olarak belirlenen KPSS sınav sonuç açıklanma tarihi 14 Temmuz olarak güncellenmişti.

2016 Önlisans KPSS Branş Sıralaması için Tıklayınız

 ÖSYM, sınav sonuçlarının ardından branş bazında sıralamaları hemen açıklamıyor. Geçmiş yıllara baktığımızda KPSS sonuçlarından yaklaşık 8 ile 12 gün arasında değişen süre zarflarında ayrıca branş bazında sıralamalar aday işlemleri sisteminden yayınlanıyor. Bu süre zarfında kendi branşı içinde fikir sahibi olmak ve branşında yerini tahmin etmek oldukça zor. Bunun için sizlere KPSS 2016 Branş bazında sıralama robotu hazırladık.

 2016 KPSS BRANŞ SIRALAMASI ROBOTU İÇİN TIKLAYINIZ
(Branş sıralama robotunu lütfen KPSS sonuçları açıklandıktan sonra kullanınız)

 Hazırladığımız bu robot, ÖSYM'nin branş bazında sıralamaları yayınlayana dek, adayların kendi branşlarında nerede olduklarını görmesi açısından önem arz etmektedir. Burada esas olan adayların bilgilerini ve puanlarını olduğu gibi yazması. Bilgiler ve puanlar eksiksiz ve hatasız yazıldığı durumda ÖSYM'nin gerçek sonuçlarına oldukça yakın veriler elde edilecektir.

 Öte yandan ÖSYM'nin geçtiğimiz yıllardaki tutumu dikkate alındığında branş bazında sıralamaların 24-26 Temmuz 2016 tarihlerinde açıklanması bekleniyor. Fakat KPSS ile sonuç açıklanma tarihi arasında bu yıl oldukça fazla zaman olmasından dolayı branş bazında sıralamalar daha erken açıklanabilir. Süreci takip edip sizleri bilgilendirmeye devam edeceğiz.
 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.