KPSS Tarih'te Artık Soru Kaçırmayacaksınız !

KPSS Tarih'te Artık Soru Kaçırmayacaksınız !

2016 Kamu Personel Seçme Sınavı'nda Tarih sorularının tamamını doğru cevaplamak mı istiyorsunuz? Doğru adrestesiniz...

KPSS'ye hazırlanan değerli öğretmen/memur adayları,

 Bilindiği üzere Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi(ÖSYM) 2014 yılından itibaren Genel Yetenek Genel Kültür(GYGK) testinin Genel Kültür kısmında çıkan 27 Tarih sorusunun formatını değiştirmiş, daha çok yorum olarak adayların önüne sunulan Tarih soruları bilgiye dayanır hale gelmiştir.

 FİLOZOF YAYINCILIK KPSS 2016 ARŞİV 3000 SORULUK TARİH SORU BANKASINI SATIN ALMAK İÇİN TIKLAYINIZ

 Bu bağlamda KPSS'ye hazırlanan adaylar, Tarih sorularında oldukça zorlanmakta hatta tabiri caiz ise işin içinden çıkamamakta, piyasada bulunan ve birbirine benzeyen çeşitli kitap/dergi/fasikül tarzı materyallerin arasında boğulmaktadır.

 Artık Tarih gözünüzü korkutmasın!

 Filozof Yayıncılık Arşiv Tarih tamamı çözümlü soru bankası ile KPSS Tarih soruları artık sizin için çocuk oyuncağı! Filozof Yayıncılık 2016 KPSS tamamı çözümlü soru bankası ile siz de KPSS'de Tarih sorularını 27'de 27 yapacaksınız.

 ''Peki bu nasıl olacak?'' mı diyorsunuz, söyleyelim;

 Filozof Yayıncılık Arşiv Tarih tamamı çözümlü soru bankası tam olarak 3000 sorudan oluşmaktadır. Bu 3000 soru herhangi bir yerde elde edemeyeceğiniz, özgün, uzmanca, KPSS'ye yönelik hazırlanmış sorulardır. Bu 3000 soruyu çözerek Genel Kültür testindeki Tarih sorularını artık garantiye almış olacaksınız.

 FİLOZOF YAYINCILIK KPSS 2016 ARŞİV 3000 SORULUK TARİH SORU BANKASINI SATIN ALMAK İÇİN TIKLAYINIZ






HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.