Kurtlar Vadisi Pusu Son Bölüm İzle, 267. Bölüm Fragmanı

Kurtlar Vadisi Pusu Son Bölüm İzle, 267. Bölüm Fragmanı

Kurtlar Vadisi Pusu Son Bölüm İzle, 267. Bölüm Fragmanı . Bölüm Fragmanı Yayınlandı.Kanal D'nin Sevilen dizisi Kurtlar Vadisi Son bölümü yayınlandı.Peki kurtlar vadisinin son bölümünde neler oldu.Seyirciler ekranların başından ayrılamadı.Kurtlar Vadisi Son bölüm fragmanı ise Dizinin takipçilerini şaşkınlık içerisinde bıraktı.Bölüm Fragmanı Yayınlandığı anda "Kurtlar Vadisi Pusu Son Bölüm İzle, 267. Bölüm Fragmanı " adlı haberimizde yerini alıcaktır. Kurtlar Vadisi Son Bölüm ayrıntıları için haberin devamına bakınız.

   Kurtlar Vadisi Pusu Son Bölüm İzle, 267. Bölüm Fragmanı .Televizyon dünyasında büyük bir nam salan Kanal D'nin popüler dizisi Kurtlar Vadisinin 266. Bölümü bu akşam tv ekranlarındaydı.Peki Kurtlar Vadisi 267. Bölümde Ne olacak?Seyirciler büyük bir heyecanla fragmanı bekliyorlar.Kurtlar Vadisi 267. bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusu dizisin hayranlarının aklından çıkmıyor.Haberimizde Sizler için Kurtlar Vadisinin 267. Fragmanını Yayınlayacağız.Kurtlar Vadisi 267. Bölüm fragmanı yayınlandığı anda "Kurtlar Vadisi Pusu Son Bölüm İzle, 267. Bölüm Fragmanı "adlı haberimizde yerini alacaktır...
 

Yeni sezona bomba gibi giren Kurtlar Vadisi Pusu, son bölümü ile ekrana geldi. Leylasını en mutlu gününde düşmanlarının saldırısı sonucu kaybeden Polat Alemdar daha acısını içine gömmeden, bir darbe de KGT’ye yapılan baskında yemiş, Akif ve Aynur’a başta olmak üzere KGT’nin tamamını kaybetmişti.
 
 
ESRAR PERDESİ ARALANIYOR
 
Kurtlar Vadisi Pusu’nun bu haftaki bölümünde heyecan ve aksiyon hız kesmeden devam ediyor. Hayatları geçmişte kesiştiği ortaya çıkan ve uzun yıllar sonra karşılaşan Polat’la Zeynep arasındaki esrar perdesi yavaş yavaş kalkıyor…
 
 
 
Hoca hakkında aldığı önemli bir haber üzerine Cahit’le birlikte Irak’a giden Polat Alemdar kendini, Irak’ın enerji kaynaklarını ele geçirmeye çalışan karanlık güçlerle büyük bir savaşın içinde buluyor…
 
GÖLGE’NİN BÜYÜK PLANI
 
Yüce Majeste’nin asasını ele geçiren Gölge ise, Polat Alemdar’ı ortadan kaldırmak için yeni ortaklar ve sinsi planlar peşinde koşuyor…Kurtlar Vadisi Pusu hayranlarını, yine soluksuz izleyeceği bir bölüm daha bekliyor…
 
KURTLAR VADİSİ PUSU 265. BÖLÜM FRAGMANI
 
KURTLAR VADİSİ PUSU SON BÖLÜMDE NELER OLDU?
 
"Kurtlar Vadisi Pusu”, geçtiğimiz sezonki muhteşem finalinde merak edilen tüm soruların cevap bulacağı yepyeni bölümü, Perşembe saat  20.00’de Kanal D’de başlıyor.
 
Yapımcılığını Pana Film’in üstlendiği, Necati Şaşmaz ve Cahit Kayaoğlu’nun başrollerinde yer aldığı Kurtlar Vadisi Pusu, üç aylık bir ayrılıktan sonra seyircisine tekrar kavuşmanın heyecanını yaşıyor.
 
Hayatının en mutlu gününde, Leyla’nın içinde bulunduğu yatın patlamasıyla büyük bir şok yaşayan Polat Alemdar, sevdiği kadının hayatını kurtarabilecek mi?  İşte bu soru yeni sezonun ilk bölümünde cevabını buluyor.  

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.