MATEMATİKÇİLER 5000 ATAMA İSTİYOR!

MATEMATİKÇİLER 5000 ATAMA İSTİYOR!

MATEMATİKÇİLER 5000 ATAMA İSTİYOR! Okurlarımızdan gelen maili sizlerle paylaşıyoruz.


Sevgili personelmeb.net, biz atanamayan ilköğretim matematik öğretmenleri olarak bir grup kurduk. Ortak olarak alınan kararla isteklerimizi Akim, Bimer gibi belli merkezlere iletiyoruz. Ancak çoğu branşın istekleri sosyal medya sitelerinde yayımlanırken biz hala sesimizi duyuramadık. Yıllardır haklarımız yeniyor. ÖSS'de tıp öğrencileriyle hemen hemen aynı puanları alarak geldiğimiz bölümümüzde Kpssde 17000 atamada 500 atama gibi komik rakamlarla yetinmek zorunda kalıyoruz.

Ben Hacettepe Üniversitesi mezunu iki yıldır 86 puanla atanmayı bekleyen bir İlköğretim Matematik öğretmeniyim. Bu son şansım. Daha fazla sene kaybetmemek adına ya ücretli öğretmenlik yapacağım ya da dershanelere haftada 6 gün 11 saat çalışma karşılığında 400 tl maaş için başvuracağım.

Benim gibi bir çok arkadaşım var. Ve bizler artık hakettiğimizi almak istiyoruz. Bu atamalarda yeni sistemle birlikte artan ders saatini de dikkate alarak 5000 atama istiyoruz. LÜtfen sesimizi duyururmusunuz?? Desteklerinize o kadar ihtiyacımız var ki..


HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.