MEB, engelli öğretmen ataması yapacak

MEB, engelli öğretmen ataması yapacak

Milli Eğitim Bakanlığı, engelli öğretmen atamaları için kolları sıvadı. Şubat atamalarının ardından kısa süre içinde engelli öğretmen atamaları yapılacak

 Engelli öğretmen adaylarına müjdeli haber geldi. Milli Eğitim Bakanlığı'nda, Şubat atamalarının ardından şimdi de engelli öğretmen atamaları için çalışma başlatıldı. AK Parti Sosyal İşler Başkanlığı'nın, yaptığı çalışmada, engellilerin öğretmen olarak atanmalarının önünde yasal bir engel bulunmadığı belirtildi.

ÇALIŞMALAR HIZLANDI

Nimet Çubukçu döneminde bin engelli öğretmen atamasının yapıldığı, halen de çok sayıda engellinin 'vekil öğretmen' olarak görevlendirildiğine dikkat çekilen çalışma, Başbakan'ın da bilgisine sunuldu. Milli Eğitim Bakanlığı'nda yaşanan değişimle birlikte engelli öğretmen atamasının yapılması yönünde görüş birliğine varıldı. Bakanlık, engelli öğretmen atama çalışmalarını hızlandırdı. Şubat atamalarının ardından kısa süre içinde engelli öğretmen atamalarının yapılacağı belirtildi.

Şerife GÜZEL

TAKVİM

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.