MEB, Öğretmen Atamaları İçin 60.000 Kadro Talep Edecek

MEB, Öğretmen Atamaları İçin 60.000 Kadro Talep Edecek

Meclis Plan ve Bütçe Komisyonunun MEB'le ilgili tutanakları, Milletvekili Dr. Ceyhun İrgil tarafından açıklandı. Kadro istenmesi tümüne atama yapılacağı anlamına gelmemekle birlikte tutanakta da yer aldığı üzere 60 bin kadronun ne kadarına atama yapılacağına Maliye Bakanlığı ile birlikte karar verilecek.

MEB, Öğretmen Atamaları İçin 60.000 Kadro Talep Edecek. Atanmak her öğretmen adayının hayali. Şu anda binlerce öğretmen açığı var. Bu açık ancak yeni bir öğretmen ataması yapılarak biraz olsun azaltılabilir. 2017 yılında 60 bin atama kadrosu isteneceğine dair yapılan açıklama şu şekilde:

MEB, Öğretmen Atamaları İçin 60.000 Kadro Talep Edecek

''Önümüzdeki 2017 yılında ne kadar bir öğretmen ataması düşünüyorsunuz? Gelecek yıl 60 bin açıktan atama kadrosu istiyoruz. Kabul edildikten sonra ülkemizin ve Bakanlığımızın ihtiyaçlarını dikkate alarak Maliye Bakanlığıyla bir araya gelip bir kadro belirleyeceğiz. Bu gerçekten yargı kararlarıyla uygulama... Uygulanmamışsa hatadır. Ancak o yargı kararlarının bir farklı yorumundan kaynaklanmıyordu. Yoksa hiç kimsenin...'' 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.