MEB Özür Grubu Atama Tercih Başvuru İşlemleri 2015 20 Ağustos

MEB Özür Grubu Atama Tercih Başvuru İşlemleri 2015 20 Ağustos

MEB eş durumu, sağlık özrü tayin başvuruları ne zaman? 20.08.2015 MEB özür durumu atama işlemleri...

 Milli Eğitim Bakanlığı 2015 yılı ağustos özür grubuna bağlı yer değiştirme işlemleri için takvim çok önceden bakanlık tarafından açıklanmıştı. Eş durumu ve diğer özür grubu tayinleri için 1. aşama 11-17 ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilmişti. MEB özür grubu tayinlerine başvuru hakkı tanınan öğretmenler 20.08.2015(bugün) itibariyle MEBBİS ekranından özür grubu tayin tercihlerinde bulunabilecekler.



Tercihler 6 gün sürecek ve 26 ağustos günü özür grubu ekranı MEBBİS üzerinden kapatılacak. Tayin işlemleri sonucu ise 28 ağustos cuma günü MEB tarafından açıklanacak. Tercih süreci nasıl işleyecek, yer değiştirilen okullarda ne zaman göreve başlanılacak? gibi çok sorulan soruların cevabı da mebpersonel.com'da olacak

MEB ÖZÜR GRUBU TERCİH EDİLEBİLECEK OKUL LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ

MEB 2015 özür grubu, eş durumu, eş özrü, sağlık özrü Ağustos yer değiştirme, tayin işlemleri ile ilgili her şey bu sayfada olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.