Mebbis İl içi ihtiyaç liste tüm iller ( Güncel Liste)

Mebbis İl içi ihtiyaç liste tüm iller ( Güncel Liste)

Öğretmenlerin isteğe bağlı olarak il içi yer değiştirme başvuru ekranları bugün itibarı ile açılıyor. İhtiyaç listelerini açıklamaya devam eden illeri adaylar merakla beklemeye devam ediyor.

  Kontenjanlar hızla açıklanmaya devam ederken başvuru ekranı olan MEBBİS sistemi de açıldı. Başvurular herkesin bildiği gibi 20 ve 26 Mayıs tarihleri arasında devam edecek. Milli Eğitim Müdürlüklerinin ihtiyaç listelerini yayımlaması bekleniyor.  

Mecburi çalışma şartı olmayan, mecburi çalışma şartını tamamlayan, mecburi çalışma şartı olan ve bu şarttan tamamen muaf tutulan adaylar ile sağlık, eş vaziyeti nedeni ile mecburi çalışma şartı ertelenecek adaylardan 30 Eylül tarihi itibarı ile görev yaptıkları eğitim kurumunda minimum 3 sene çalışma şartını tamamlayan öğretmenler il içi yer değiştirme talebinde bulunabileceklerdir. 

Mecburi çalışma şartı olmayan öğretmenler 1-2-3. hizmet yerlerindeki eğitim kurumunda adaylık da dahil olmak üzere 3 sene görev yapmış olanlar, 4-5-6. görev alanlarında eğitim kurumlarında görev yapmakta olanlardan görev yaptıkları eğitim kurumunda 3 senelik görev süresini tamamlayan kişiler istekleri halinde il içi mecburi çalışma şartı öngörülmüş eğitim kurumları için yer değiştirme isteklerinde bulunabilirler. 

Başvurular 20 ile 26 Mayıs tarihleri arasında yapılacaktır. Atamalar ise valilikler tarafından 29 Mayıs'a dek sonlandırılacaktır. Ataması yapılan öğretmenlerin ilişik kesme durumları 15 Haziran gününden itibaren başlayacaktır. 

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.