Müdür yardımcılığı Sınav Soruları Yorumları ( Zor mu kolay mıydı? )

Müdür yardımcılığı Sınav Soruları Yorumları ( Zor mu kolay mıydı? )

MEB müdür yardımcılığı sınavı sona erdi müdür yardımcılığı sınav soruları  yorumlarını ve sorular hakkındaki sınava giren öğretmenlerin yorumlarını haberimizin devamında bulabilirsiniz.

Müdür yardımcılığı sınav soruları zor mu?  kolay mı ? müdür yardımcılığı sınavına giren öğretmen adayları bu konudaki yorumlarını haberimizin yorum kısmına yazılan görüşleri sizler için derledik.Ayrıca müdür yardımcılığı sınav sorularının MEB tarafından açıklanacağı zamana kadar sınava giren öğretmenlerden yaptığı paylaşımlar doğrultusunda derlemiş olduğumuz müdür yardımcılığı sınav sorularını sizler için derledik.

Müdür yardımcılığı sınavına giren sizdedir öğretmenler müdür yardımcılığı sınav soruları hakkındaki yorumlarınızı bizlere aşağıdan yazarak iletebilirsiniz .Bizler de müdür yardımcılığı sınav soruları hakkındaki yorumlarınızı derleyerek sizlere sunacağız ve böylece müdür yardımcılığı sınavı hakkında genel görüşleri bir başlık altında toplayıp bu konuda kolaylık sağlamış olacağız

Müdür Yardımcılığı Sınav Soruları Ve Cevapları için aşağıdaki resmi tıkalyınız
Müdür yardımcılığı Sınav Soruları Yorumları ( Zor mu kolay mıydı? )
Müdür Yardımcılığı Sınav Soruları İçin Tıklayınız  ( MEB Tarafından açıklandığı an aktif olacaktır.)

Müdür Yardımcılığı Facebook Sayfamıza Katılmak İçin Tıklayınız


En son 2011 yılında yapılan müdür yardımcılığı sınavından sonra yapılan bu sınavda atamalar puan üstünlüğüne göre yapılacaktır.
Müdür yardımcılığı sınav sonuçları 18 Nisan 2016 tarihinde Milli Eğitim Bakanlığı'nın resmi internet sitesi olan meb.gov tr adresinde sınavlar bölümünde yayınlanacaktır.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.