Norm Fazlası Öğretmen Atamalarında MEB'den Beklenen Haber Geldi

Norm Fazlası Öğretmen Atamalarında MEB'den Beklenen Haber Geldi

MEB, norm fazlası öğretmen atamalarında önemli bir yazı gönderdi. Öğretmenler için güzel haber Mebpersonel.com'da.

Mebpersonel.com - Norm fazlası öğretmen atamaları MEB'den güzel haber geldi. MEB, mağduriyetleri önleyecek yazıyı illere gönderdi. Detaylar haberimizde.

Mebpersonel.com olarak norm fazlası öğretmen atama genelgesi yayımlandığından beri oluşacak mağduriyetlere dikkat çekmiştik. başlıklı haberimiz büyük ilgi görmüş ve ses getirmişti.

Sistem üzerinde norm fazlası olmayan fakat güncel ders saatlerinde norm fazlası olan öğretmenler tercih yapamayacaktı. Yine genelgeye göre sistemde norm fazlası görünen fakat güncel ders saatlerinde norm fazlası olmayan öğretmenler de mecburen tercih yapacaktı.

Sürekli gündeme getirdiğimiz bu konuda sendikaların da baskısıyla MEB ilgili yazıyı illere gönderdi.

Ekim ayında güncellenecek normlara göre norm fazlası olacak öğretmenler bu atamada tercih yapabilecekler. Ayrıca Ekim normlarına göre norm fazlası olmayacak öğretmenler de tercih yapmayacaklar.

Şu anki normlara göre durum ne olursa olsun bu yazıyla mağduriyetler önlenmiş olacak.

MEB'i bu yazısından dolayı Mebpersonel.com olarak tebrik ediyoruz. Bu şekilde norm fazlası öğretmen atamalarında önemli bir yanlıştan dönülmüş oldu.

İşte MEB İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğünden il milli eğitim müdürlüklerine gönderilen norm fazlası öğretmen atamaları yazısı:

Norm Fazlası Öğretmen Atamalarında MEB'den Beklenen Haber Geldi

MEBPERSONEL.COM / ÖZEL

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.