Norm Fazlası Öğretmenlerin Bir Kısmı Atandıktan Sonra Tekrar Norm Fazlası Olacak

Norm Fazlası Öğretmenlerin Bir Kısmı Atandıktan Sonra Tekrar Norm Fazlası Olacak

Norm Fazlası Öğretmenlerin Bir Kısmı Atandıktan Sonra Tekrar Norm Fazlası Olacak. Detaylar Mebpersonel.com'da.

Mebpersonel.com - Norm fazlası öğretmen atamaları kapsamında ataması yapılacak öğretmenlerin bir kısmı, Ekim ayı içerisinde tekrar norm fazlası olacak.

Milli Eğitim Bakanlığı norm fazlası öğretmen atamalarını yapıyor. Atamalar yapılırken normlar güncellenmeden yapılma kararı alındı. Norm güncelleme ekranı şu an için okullara açık değil. Bu sebeple de normlar güncel değil.

Mebpersonel.com olarak okul müdürlüklerinden aldığımız bilgilere göre; MEB'in ihtiyaç var diye duyuruya çıktığı okullardan bazılarında aslında ihtiyaç yok. Yani birkaç hafta sonra Ekim ayında yapılacak norm güncellemelerinde o norm kapanacak. Fakat şu an o okullarda açık var şeklinde duyuruya çıkıldığı için tercih edilebiliyorlar. Ve muhtemelen o normlara öğretmen ataması yapılacak.

Yani kısacası ataması yapılacak norm fazlası öğretmenlerin bir kısmı birkaç hafta içerisinde tekrar norm fazlası olacaklar. Belki de o okulda başka bir öğretmenin norm fazlası olmasına istemeden de olsa sebep olacaklar.


Norm fazlası öğretmen atamalarıyla ilgili görüş ve düşüncelerinizi siz de yorum bölümünden bizlerle paylaşabilirsiniz.

MEBPERSONEL.COM / ÖZEL

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.