ÖABT Soruları Ve Cevapları Tüm Branşlar 2015 KPSS

ÖABT Soruları Ve Cevapları Tüm Branşlar 2015 KPSS

ÖABT Soruları Ve Cevapları Tüm Branşlar 2015 KPSS

ÖABT Soruları Ve Cevapları Tüm Branşlar 2015 KPSS   KPSS Alan Sınavı Soruları Tartışma Platformu 2015 ÖABT 2015 KPSS Alan Sınavı (ÖABT) Soru ve Cevapları 2015 Alan Sınavı (ÖABT) bugun itibariyle tek oturumda 16 alanda yapıldı. 09:30'da başlayan 75 dakkika süren sınavda adaylara kendi alanları ile ilgili 40 soru + 10 tane egitim bilimleri olmak üzere toplamda 50 soru soruldu. 12 Temmuz Kpss ÖABT Alan Sınavı  Soruları 2015 (Tüm Branşlar) için derlediğimiz bu haberde  alan sınavı soru ve cevaplarını bulabilecek branş branş değerlendirmeleri görebileceksiniz. Bugün sabah 9.30 saatlerinde başlayan ÖABT alan sınavı sonrası adaylar doğru ve yanlışlarını kontrol edebilmek amacıyla ÖABT Alan sınavı soruları ve cevapları 2015 yılı için öğrenmek istiyorlar.  Fakat ÖSYM soruların sadece %20 sini yayımlayacak. Soruların tamamını ise adaylar ÖSYM-AİS'ten görebilecekler. Biz de bu kapsamda öğretmenlerimiz için hazırladığımız bu alan sınavı sayfasında her branşa ait alan sınavı soruları 2015 yılı Alan Sınavı ÖABT  için değerlendirmeleri ve soruları görebileceksiniz. 


Bugün alan sınavı Türkçe, İlköğretim Matematik, Fen bilimleri/fen ve teknoloji, Sosyal bilgiler, Türk dili ve edebiyatı, tarih, coğrafya, matematik (lise), fizik, kimya, biyoloji, din kültürü ve ahlak bilgisi, Almanca, İngilizce, rehber öğretmen ve sınıf öğretmenliği alanlarında uygulandı. Bu sınavın sona ermesinden sonra bu branşlar için ayrı ayrı oluşturduğumuz sayfada değerlendirmelere katılabilrisiniz. 



İşte Alan Sınavı Soruları Bran Branş Değerlendirme Sayfalarımız 



















Yorumlar kısmından tüm soru görüşlerinizi iletebilirsiniz...Sonuçların hayırlı olmasıı diliyoruz.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.