Öğretmen Adayları Ek Öğretmen Ataması Müjdesi Bekliyor

Öğretmen Adayları Ek Öğretmen Ataması Müjdesi Bekliyor

Öğretmen Adayları Ek Öğretmen Ataması Müjdesi Bekliyor. Atama bekleyen öğretmenlerin talebi 25 bin öğretmen atamasına ek olarak yeni bir öğretmen ataması yapılması ve bunun da 2017 KPSS puanları baz alınarak yapılması. Ek öğretmen ataması yapılacak mı? Türkiye 24 Haziran 2018'de erken seçime gidiyor. Seçime kısa bir süre kala öğretmen adaylarının en büyük isteği ek atama yapılması. Bütün Bakanlıklar ek atama müjdesi verirken MEB neden sessiz kalıyor?

Öğretmen Adayları Ek Öğretmen Ataması Müjdesi Bekliyor. Atama bekleyen öğretmenlerin talebi 25 bin öğretmen atamasına ek olarak yeni bir öğretmen ataması yapılması ve bunun da 2017 KPSS puanları baz alınarak yapılması. Ek öğretmen ataması yapılacak mı? Türkiye 24 Haziran 2018'de erken seçime gidiyor. Seçime kısa bir süre kala öğretmen adaylarının en büyük isteği ek atama yapılması. Bütün Bakanlıklar ek atama müjdesi verirken MEB neden sessiz kalıyor?  Ama Milli Eğitim Bakanlığı binlerce öğretmen atama beklerken adayların bu isteğini görmezden geliyor.2017 KPSS'ye giren binlerce öğretmen adayının mağduriyeti her geçen gün artıyor.

 Bilindiği üzere 2017 KPSS sonuçlarının açıklanmasının üzerinden yaklaşık 1 yıl geçmesine rağmen bugüne kadar 1 tane bile öğretmen ataması yapılmadı. Şuanda 20 bin öğretmen alımı için süreç devam ediyor. Ama bu atamanın ne zaman sonuçlanacağı ise net bir takvimle belirlenmiş değil. Milli Eğitim Bakanlığı MEB bütün Bakanlıkların ek atama müjdesi verdiği bu günlerde ek atama müjdesi vermek yerine mevcut yapılacak alımın sonuçlarını daha geç açıklamaya çalışmaktadır. Mülakat sonuçlarını bekleyen adayların sabrı gün geçtikçe taşmaktadır.

Her gün sosyal medya üzerinden örgütlenerek ek atama isteklerini dile getiren adayların bu isteği MEB tarafından dikkate alınmalıdır.Milli Eğitim Bakanlığı binlerce öğretmen adayının  mağduriyetini gidermek için 20 bin öğretmen ataması mülakat sonuçlarını bir an önce açıklamalı ve öğretmen açığını gidermek adına seçim öncesi yeni bir ek atama müjdesi vermelidir.( Mymemur )

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.