Öğretmen Atama Başvuruları Bugün Başlıyor

Öğretmen Atama Başvuruları Bugün Başlıyor

15 bin öğretmen atamasında kontenjanlar açıklandı. Bugün başvurular alınmaya başlanacak.

 24 Kasım 2014 günü Sayın Başbakan2ın 15 bin öğretmen alımı yapılacak müjdesiyle başlayan süreçte tercih işlemleri bugün alınmaya başlanacak.

Öğretmen adayları, atamaların yapılacağını duydukları günden beridir yönetmeliğin yayınlanıp ardından kontenjanların açıklanmasını merakla bekliyorlardı. Öğretmen adaylarının heyecanlı bekleyişi dün sona erdi. Milli Eğitim Bakanlığı, mevcut yönetmelikte bir kaç değişiklik yaparak bu yönetmeliğe göre atamaları yapacak. Yeni yönetmelik için ise çalşmalar sürüyor.

Yönetmelikte yapılan değişikliğin ardından dün 15 bin öğretmen ataması kontenjanları da açıklandı. Kontenjanları öğrenmek için TIKLAYINIZ. Kontenjanların açıklanmasının hemen ardından bugün de tercihler alınmaya başlanacak. 15 bin öğretmen atamasında tercihler bugün alınmaya başlanacak.

Tercihler https://ilkatama.meb.gov.tr/ adresinden yapılacak. Şu an için tercih sayfası açılmış değil. Tercih sayfası açıldığı an siz değerli öğretmen adaylarını konuyla ilgili olarak bilgilendireceğiz. Öğretmen atamalarıyla ilgili tüm gelişmeleri mebpersonel.com sitesinden takip ederek öğrenebilirsiniz.

TERCİH SAYFASINA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ.

ÖĞRETMEN ATAMALARI FACEBOOK GRUBUNDA KONUYLA İLGİLİ SORU VE GÖRÜŞ BİLDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.