Öğretmen Atama Sonuçları Birazdan Açıklanacak

Öğretmen Atama Sonuçları Birazdan Açıklanacak

Milli Eğitim Bakanlığı 37000 öğretmen atama sonuçları saat 11.00'da açıklanacak.

 MEBPERSONEL
Milli Eğitim Bakanlığı 2015 yılı Eylül dönemi 37 bin öğretmen atama sonuçları bakanlık tarafından saat 11.00 itibariyle açıklanacak. On binlerce öğretmenin merakla beklediği öğretmen atama sonuçları birazdan belli olacak. Sosyal Bilgiler öğretmenliği ile Coğrafya öğretmenliği için ÖABT'ye açılan davadan dolayı tercih alınamamıştı, dolayısıyla bu branşlara şimdilik atama yapılmayacak.


2015 YILI EYLÜL AYI 37000 ÖĞRETMEN ATAMA SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ
(Sonuçlar açıklandığı an bağlantı aktif hale gelecektir)

MEB, Eylül ayı 37 bin öğretmen atama sonuçlarına dair sonuçlar ve MEB'den açıklanan resmi duyuru birazdan bu sayfada olacak. Yukarıdaki link aktif hale geldiğinde atama sonuçlarını öğrenebilirsiniz, sürekli sayfayı yenileyiniz.

Aşağıda yer alan yorum kısmından öğretmen atamalarına dair soru, bilgi, şikayet, doküman, belge, şehirler hakkında bilgi vb. şeyleri yazabilirsiniz.

Mebpersonel.Com / Özel Haber

Bu yazının tüm hakları www.mebpersonel.com'a aittir. "www.mebpersonel.com" biçiminde aktif bağlantı kurulabilir, açık kaynak gösterilmek kaydıyla içerik kullanılabilir. Açık kaynak göstermeden yapılan alıntılar için yasal takip yapılacaktır. ©


HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.