Öğretmen Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliği Yayınlandı

Öğretmen Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliği Yayınlandı

Öğretmen adaylarının meraklı bekleyişi sona erdi. Öğretmen atama ve yer değiştirme yönetmeliği yayınlandı. Yönetmeliğe ulaşmak için tıklayınız.

 Öğretmen adayları 24 Kasım 2014 tarihinden bu yana bu güzel haber için beklemekteydi. Öğretmen adaylarına bu güzel haberi duyurmak için vizlerde uzun zamandan beridir takipteyiz. Ha bugün ha yarın derken beklenen gün geldi. Öğretmen Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliği yayınlandı.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, 24 Kasım 2014 günü 15 bin öğretmen ataması yapılacağını söylemişti. Öğretmen atamaları müjdesinin ardından öğretmen adayları merakla yönetmeliği açıklanacağı günü bekliyorlardı. Mebpersonel.com olarak bizlerde Öğretmen Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliğinin yayınlanacağı günü bekliyordu. Nihayet beklenen gün geldi. Öğretmen Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliği yayınlandı. Öğretmen Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliğine bu sayfadan ulaşabilirsiniz.

Binlerce öğretmen adayının ve ailelerin beklediği o gün geldi. Nihayet Öğretmen Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliği Resmi Gazete yayınlandı. Resmi Gazetenin bugünkü sayısında Öğretmen Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliği vardı. Öğretmen adaylarına bu sevinçli haberi vermekten gurur duyuyoruz. Her güzel haberin olduğu gibi bu güzel haberin ilk duyurucusu biz olduk. Dileriz bu atamalar, atanacak olan öğretmen adaylarımız için hayırlı olur.

ÖĞRETMEN ATAMA VE YER DEĞİŞTİRME YÖNETMELİĞİ İÇİN TIKLAYINIZ.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.