Öğretmen Atamaları İçin Gözler Bu Açıklamada.

Öğretmen Atamaları İçin Gözler Bu Açıklamada.

Atama Bekleyen öğretmenler Ak Parti seçim beyannamesin de Şubat Ataması Müjdesi bekliyor.

 Atama bekleyen öğretmenler  1 Kasım seçimleri öncesi Ak Parti tarafından yayınlanacak seçim beyannamesinde şubat ataması için müjde bekliyorlar. Bilindiği üzere Milli Eğitm Bakanlığı en son 15 Eylül 2015 tarihinde 37 bin öğretmen ataması yapmıştı . Bu öğretmen atamaları ile Türkiye öğretmen açığı 120 binlerden 90 bin civarına indi. Ak  Parti hükümeyi döneminde ise en çok öğretmen ataması Bakan AVCI döneminde yapıldı . Bakan Nabi Avcı döneminde 145 bin öğretmen ataması yapıldı. Ve Bakan Avcı bir çok açıklamasında öğretmen açığını kapatacaklarını ifade ederek  öğretmen atamaları konusunda gerekli önemi verdiğini altını çizerek vurgulamaktadır.

Şimdi ise atama bekleyen öğretmenler Şubat 2016'da öncelikli olarak 40 Bin öğretmen ataması yapılmasını talep etmektedirler  ve bu konuda mebpersonel.com olarak geçtiğimiz günlerde yaptığımız özel haberde Bakan "AVCI'nın  Şubat Ataması İçin Kolları Sıvadığını"   sizlere şu haberimizde aktarmıştık. Tıklayınız


Haberimizin başında'da belirtiğimiz üzere 4 Ekim Pazar yani bugün  Ak Parti seçim Beyannamesi Başbakan Davutoğlu tarafından açıklanacak .  Şubat Ataması ve Öğretmen atamaları  konusunda açıklama  yapılarak atama bekkleyen öğretmenlere müjde haberini bekleyen öğretmenler şimdiden merakla beyannamenin açıklnacağı zamanı beklemeye başladı.


Mebpersonel.com ekibi olarak bugün açıklanacak ve Öğretmen atamaları konusunda ki açıklamaları eş zamanlı olarak siz değerli öğretmenlere aktarmaya çalışacağız ve Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından Şubat öğretmen ataması müjdesinin bugün verilmesi umut ediyoruz...

www.mebpersonel.com Özel Haber "www.mebpersonel.com" şeklinde kaynak Gösteriniz

Sizler de  konu ile ilgili görüşlerinizi bizler ile aşağıda ki  yorumlar kısımdan paylaşabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.