Öğretmen Atamaları İçin Müjdeli Haberler Yakında...

Öğretmen Atamaları İçin Müjdeli Haberler Yakında...

Öğretmen Atamaları İçin Umutlu Mesajlar. Milli Eğitim Bakanlığı Personel Genel Müdürü Sayın Hamza Aydoğdu'nun öğretmen atamalarına dair adaylara verdiği cevaben yazı umut oldu. 100 binlerce öğretmen adayı için umut olan mesaj ve beklentiler..

Öğretmen Atamaları İçin Umutlu Mesajlar. Milli Eğitim Bakanlığı Personel Genel Müdürü Hamza Aydoğdu yüzbinlerce KPSS adayı öğretmen adayı için umut oldu. Öğretmen adaylarına cevaben instegram hesabından attığı mesaj ile 60 bin öğretmen ataması isteyen adayların daha da etkin bir şekilde sosyal medyada seslerini artırmasını sağladı. Öğretmen adayları bu sefer umutlu ve 60 bin öğretmen ataması ile mağduriyetlerinin son bulmalarını bekliyorlar.60 bin öğretmen ataması2018-2019 KPSS-ÖABTpuan- branş sıralamaları arasındaki büyük farklardan oluşacak mağduriyet soruldu. Hamza hoca da bu cevabı verdi ve öğretmenler de 6 Ağustos 2019 itibarıyla 20.30’da yeni bir etkinliğe başlayarak sosyal medya twitter’da çalışma yapacak. “60 bin öğretmen ataması” hashtag’i ile sizler de destek verebilirsiniz.Hamza Aydoğdu'nun cevabı:

ATAMA BEKLEYEN 700 BİN, ÜCRETLİ 80 BİN AMA ALINAN 20 BİN ÖĞRETMEN

Arkadaşlar neden mağdur olasını biraz sabır atama zamanı belli olsun o zaman konuşuruz; merak etmeyin lütfen bizler de çalışıyoruz konuşulanları görüp not alıyoruz; inş hiçbir hak mahrumiyeti olmayacaktır; gönlünüzü ferah tutun...

Öğretmen adaylarının kısaca twitterdan attığı mesajlar:

Teknik öğretmenler yılardır 3-5 kişilik kontenjan veriliyor mesleğimizi yapmak için umut ile bekliyoruz.Sizden ülkenin geleceği mesleki eğitime gereken önemi verip meslek liselerinin itibarını geri kazandırıp atama sayılarımız artmasını sağlayacağınıza inanıyoruz.

Gün ülke olarak birlik olma ve dünyaya meydan okuma günü. Ülke olarak da ;öğretmenleri yaşatarak onları öğrencileriyle kavuşturarak birlik ve bütünlük kurup bilimde devrimler yapabiliriz .

60 bin öğretmen ataması istiyoruz.60 bin öğretmen ataması istiyoruz, sizin bir cümlenize bakar sayın cumhurbaşkanım Sayın Recep Tayyip Erdoğan lütfen bizi sevindirici haberler verin bize▪︎ En az iki atama yapılmalı.

▪︎ En az 60 bin öğretmen ataması yapılmalı. Biz bunları öğretmenler için istiyorsak sizler millet için yapmalısınız.Sayın Ziya Selçuk Hocam o bahsettiğiniz kuş benim de üzerimden geçti. Size çok selamı var ayrıca 60 bin öğretmen ataması bekliyoruz dedi.

Kaynak: Mymemur

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.