Öğretmen Atamaları Meclis Gündeminde

Öğretmen Atamaları Meclis Gündeminde

Öğretmenlerin Atamaları Talepleri Meclis'te Soruldu

Öğretmenlerin Atamaları Meclis Gündeminde. Atama Bekleyen Öğretmenlerin Atama Talepleri Meclis'te Soruldu. Meclis'te bugün anayasa görüşmelerine geçilmeden önce muhalafet vekilleri tarafından öğretmenlerin Şubat ayında atama talepleri Meclis'te soruldu. 

ÖMER FETHİ GÜRER (Niğde) – Teşekkürler Sayın Başkan.
Atama bekleyen öğretmenler umutla Hükûmetten bir haber beklemektedir. Ataması yapılmamış 300 bine yakın öğretmenin aileleri de kendileri de mağdur durumdadır. Daha önce Hükûmet, şubat ayında bir alım yapılacağını duyurmuştu ancak bununla ilgili de şu ana kadar kapsamlı bir açıklama kamuoyuna yapılmadı. Doğal olarak da atama bekleyen öğretmenlerin durumu ortada duruyor. Şu anda, farklı açıklamalarda, 60 binin üzerinde öğretmen açığı bulunurken neden atama bekleyen öğretmenlerin ataması yapılmıyor? Bir an önce atama bekleyen öğretmenlerin sorunlarına eğilinmesini ve bunların atamasının yapılmasını Hükûmetten talep ediyorum.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.