Öğretmen Atamaları Sonucu Oluşan Taban Puanlar

Öğretmen Atamaları Sonucu Oluşan Taban Puanlar

15 bin öğretmen ataması gerçekleştirildi. Tüm öğretmenlerimize hayırlı olsun diyoruz. Öğretmen atamaları sonucu oluşan taban puanları sizlerle paylaşıyoruz.

 Öğretmen atamaları gerçekleştirildi. 15 bin öğretmen daha MEB ailesine dahil oldu. Tüm öğretmenlerimiz için hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz. Temennimiz öğretmenlerimizin meslek hayatlarında başarılı olmalıdır.

Gerçekleştirilen 15 bin öğretmen atamasının ardından bizlere düşen sayısal verileri siz değerli okuyucularımıza aktarmak. Özellikle öğretmen atamaları sonucu oluan taban puanlar büyük önem arz ediyor. Zira ileriki aylarda yapılacak olan öğretmen atamalarında bu taban puanlar esas alınacak. 

108 alandan 15 bin öğretmen ataması gerçekleştirildi. 15 bin öğretmen atamasından geriye sadece bir kaç kontenjan boş kaldı. Bu kontenjanlara ek atama olacak mı? 2015 Nisan ayında öğremen ataması olur mu? Yoksa öğretmen atamaları 2015 KPSS'nin ardından Ağustos-Eylül aylarında mı gerçekleşecek? bu soruların cevabını ilerleyen zamanlarda siz değerli okuyucularımızla paylaşacağız.

Olası bir Nisan atamasında veya olmazsa 2015 KPSS'nin ardından yapılacak olan öğretmen atamalarında esas alınacak olan taban puanlar, 15 bin öğretmen atamasının ardından güncellenecek.



HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.