Öğretmenler Günü İle İlgili Kısa Mesajlar

Öğretmenler Günü İle İlgili Kısa Mesajlar

24 Kasım öğretmenler günü geldi çattı. Yarın tüm okullarda öğretmenler günü etkinlikleri düzenlenecek. Öğretmenler gününü kısa mesaj ile kutlamak isteyenler için hazırlamış olduğumuz öğretmenler günü ile ilgili kısa mesajlar haberimizde birbirinden güzel kısa mesajları bulabilirsiniz.

Ülkemizde her yıl 24 Kasım günü öğretmenler günü olarak kutlanmaktadır. Öğretmenler günü sadece Türkiye'de değil bir çok ülkede kutlanan özel bir gündür. 

Ülkemizde 24 Kasım'da kutlanmasının ise daha özel bir durumu vardır. Çünkü 24 Kasım günü Mustafa Kemal Atatürk, Millet Mekteplerinin Başöğretmenliği ünvanını kabul etmiştir. Bu nedenden dolayı her yıl 24 Kasım günü öğretmenler günü olarak kutlanmaktadır.

Öğretmenler gününün kutlanmasında pek çok seçenek bulunmaktadır. Fakat şu sıralar diğer kutlamalarda olduğu gibi öğretmenler gününün kutlanmasında da kısa mesaj yöntemi sıklıkla tercih edilmektedir. 

Öğretmenler gününü kısa mesaj ile kutlayacaklar bu habere dikkat! Zira öğretmenler günü ile ilgili kısa mesajlar bu haberde yer almaktadır. Haberimizin ilerleyen kısımlarında öğretmenler günü kutlamaları için birbirinden güzel kısa mesajları sizlerle paylaşacağız.

Öğretmenler günü ile ilgili kısa mesajlar dan istediğiniz bir tanesini seçerek öğretmeninizi mutlu edebilirsiniz. Öğretmenler günü ile ilgili kısa mesajlardan en güzelleri aşağıda yer almaktadır.

-Öğretmen, doğan güneşe benzer. Etrafını aydınlatarak karanlıklara meydan okur. Öğretmenler gününüz kutlu olsun…

- Çocuklarımızın Yetişmesinde Büyük Rol Oynayan, Her Türlü Fedakarlığı Gösteren Sizlere Çok Borçluyuz. Öğretmenler Gününüz Kutlu Olsun.

- Bir Ulusun Çağdaş Ülkeler Düzeyine Erişebilmesi; Egitim Ve Öğretimin Kaliteli Ve Bilimsel Yöntemlerle Yürütülmesi ile Ancak Mümkün Olabilir. Öğretmenler Günün Kutlu Olsun..

- Sen bir ışık yolusun. Bizi hep aydınlatan bir bilgi kaynağısın türlü şeyler anlatan. Avukat, doktor, hâkim, hepsi senin eserin bu ülke, bu insanlar senindir öğretmenim. Her öğretmenler gününde, sevinçle çarpar kalbim. Gösterdi tüm gücünü sevgili öğretmenim. Öğretmenler gününüz kutlu olsun…

- Öğretmenim, bu mutlu gününüzde size sağlık ve mutluluklar diler, ellerinizden öperim. Bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum.(Hz. Ali)

- Öğretmenler gününüzü en içten dileklerimle kutlarım. Öğretmen bir kandile benzer, kendini tüketerek başkalarına ışık verir.(Atatürk) 

- Bir gün dersem ki, ben öğretmenim kalemimin mürekkebi alın terindir. Vedalaşıp gidersem öğretmenim unutmayı unuturum da, unutmadığım kalbimdeki en güzel yerindir. Öğretmenler gününüz kutlu olsun…

- Sen bahçemde tek gül, kalbimde tek cansın. Sen sevdiren öğretensin öğretmenler gününüz kutlu olsun canım öğretmenim.

- Biricik öğretmenim canım öğretmenim iyiki varsın iyiki benimlesin. Sağol varol öğretmenler günün kutlu olsun.

- Okumayı yazmayı hızlı düzgün saymayı her an dürüst olmayı sen öğrettin öğretmenim...

- Öğretmenim, bu mutlu ve özel gününüzde size sağlık ve mutluluklar diler, ellerinizden öperim.

-  Biricik öğretmenim canım öğretmenim iyiki varsın iyiki benimlesin. Sağol varol Ögretmenler Gününüz kutlu olsun!

- Öğretmenim bilir misin seni nasıl sevdiğimi? Sorsan bana nerde yerin gösteririm ben kalbimi. Öğretmenler gününüz kutlu olsun...

Yukarıda vermiş olduğumuz öğretmenler günü ile ilgili kısa mesajlar arasından dilediğinizi seçerek öğretmeninize gönderebilirsiniz. Şunu unutmayalım ki, bir öğretmen ne pahalı bir hediye bekler ne de havalı sözler. Öğretmen içten, samimi, sevgi dolu ve sıcak sözler bekler. 

Öğretmenler günü ile ilgili kısa mesajlar arasından seçeceğiniz bir söz alacağınız pahalı hediyelerden daha büyük önem taşır. Öyleyse al telefonu eline, öğretmenler günü ile ilgili kısa mesajını seç ve tam saat 00.00 da öğretmenine gönder. 

Tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun.

MEBPERSONEL.COM

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.