Öğretmenler MHP Lideri Bahçeli'den Ek Atama Talebine Destek Sözü Aldı

Öğretmenler MHP Lideri Bahçeli'den Ek Atama Talebine Destek Sözü Aldı

Öğretmenler MHP Lideri Devlet Bahçeli'den Ek Öğretmen Ataması Talebine Destek Sözü Aldı

Öğretmenler MHP Lideri Devlet Bahçeli'den Ek Öğretmen Ataması Talebine Destek Sözü Aldı. 2017 KPSS puanıyla ek öğretmen ataması bekleyen öğretmen adayları MHP lideri Bahçeli ile görüştü. Sn Bahçeli MHP Genel Merkezi'nde atama bekleyen öğretmenlerin ek atama talebine destek sözü verdi.

 

Atama bekleyen öğretmenler MHP lideri Devlet Bahçeli ile görüştü.

Atama bekleyen öğretmenler 20 bin atamadan sonra ek atama yapılması için yetkililere seslerini duyurmaya çalışıyor. Sosyal medya üzerinden her gün etkinlikler düzenleyerek bu isteklerinin yerine getirilmesini istiyor.

Yetkililerle yüz yüze görüşmeler de yapan öğretmenler bu kez MHP lideri Devlet Bahçeli ile ek atama konusunu görüşüp bu konuda adım atılması için istekte bulundu.

Öğretmenlerden alınan bilgiye göre Sayın Devlet Bahçeli bu konuyla ilgileneceğini ve milletvekillerini bu konu hakkında bilgilendirip baskıyı arttıracaklarını ifade etmiş.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.