ÖĞRETMENLER MHP MV.  PROF. DR. ZUHAL TOPÇU İLE GÖRÜŞTÜLER

ÖĞRETMENLER MHP MV. PROF. DR. ZUHAL TOPÇU İLE GÖRÜŞTÜLER

Bilişim Öğretmenleri MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Zühal Topcu ile bir araya geldi...

 Bilişim Öğretmenleri MHP Genel Başkan Yardımcısı ve 24. Dönem TBMM Milli Eğitim Komisyonu Üyesi, Ankara Milletvekili Prof. Dr. Zühal Topcu ile makamında 2 saatlik bir toplantı gerçekleştirdi. Fatih Projesi, Bilgisayar Bilimleri Eğitimi ve bilişim öğretmenlerinin uğradıkları haksızlıklar konusunda Zühal Topcu'ya detaylı bilgi verdiklerini söyleyen öğretmenler, vekilin de konuya son derece hakim olduğunu sorunlarının hepsini bildiğini, bilgi alışverişinde bulunduklarını söylediler. 

Toplantıya 9 Kişi Katıldı

Prof. Dr. Zühal Topcu'nun makamında gerçekleşen toplantıya 9 bilişim öğretmeni katıldı. Öğretmenlerin Fatih Projesinde 100 saatlik kurslar ile haklarının dağıtılması görüşmenin başlıca konusuydu. Zühal Topcu, bu sorunun çözülmesi için çok uğraştığını ve bilişim öğretmenlerinin hakettiği değeri görene kadar gereken her türlü desteği göstereceğini söylediği bildirildi. 

100 Saatlik Kurslar Kapansın

Görüşmede 100 saatlik kursların kapatılmasını, Fatih Projesinde işin ehline verilmesi gerektiğini söyleyen öğretmenler ayrıca bilgisayar bilimleri eğitiminin ilkokuldan üniversiteye kadar eğitimin her kademesinde zorunlu olarak verilmesi gerektiğini söylediler. Öğretmenler bilindiği üzre çağımız teknoloji ve bilim çağı. Dünya üzerinde sesini duyuran "gelişmiş ülke" olarak varsaydığımız tüm ülkeler teknoloji ve bilim alanında ileri gelen ülkelerdir. Çağımıza ayak uydurmak, biz de varız diyebilmemizin yolu "her kademede bilişim dersinden” geçmektedir dediler. Prof. Dr. Zühal Topcu'ya kendilerine zaman ayırdığı için teşekkür ettiler.  

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.