Öğretmenlerin Başbakan ile 5 dk görüşme taleplerini sordu.

Öğretmenlerin Başbakan ile 5 dk görüşme taleplerini sordu.

Öğretmenlerle Görüşme İçin 5 Dakikanız Yok mu?

 

Sakarya Milletvekili Engin Özkoç, ataması yapılmayan ve Ankara Sıhhiye'de bulunan Abdi İpekçi Parkında bekleyen öğretmenlerin Başbakan ile 5 dk görüşme taleplerini sordu.

TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİS BAŞKANLIĞI'NA

Aşağıdaki sorumun Başbakan Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN tarafından yazılı olarak cevaplandırılmasını saygılarımla rica ederim.

11/12/2012


Engin ÖZKOÇ
Sakarya Milletvekili

Yapılması beklenen 30 bin öğretmen atamasının hala gerçekleşmemiş olması, atama bekleyen öğretmenleri mağdur etmektedir. Binlerce atama bekleyen öğretmeni temsilen, bir grup öğretmen, günlerdir Ankara Sıhhiye'de bulunan Abdi İpekçi Parkında beklemektedir. Ankara'nın soğuğuna, ayazına rağmen gece-gündüz parkta bekleyen öğretmenlerin mevcut aşamada tek talebi sizinle 5 dakika bile olsa görüşebilmektir. Kuşkusuz Başbakan olarak zaman sizin için önemlidir ancak yurttaşların sorunlarının çözümü için, binlerce öğretmenin mağduriyetinin önlenmesi için ayrılacak zaman mutlaka vardır.

Bu çerçevede:

1. Atama bekleyen öğretmenlerle görüşmek için ayıracak 5 dakikanız yok mudur?


HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.