ÖSYM'den Öğretmen Atamalarına Sıralama Ayarı

ÖSYM'den Öğretmen Atamalarına Sıralama Ayarı

Milli Eğitim Bakanlığının gerçekleştireceği 20 bin öğretmen ataması için ÖSYM'den branş bazında sıralamaları güncellemesi bekleniyor.

 Milli Eğitim Bakanlığı(MEB), 20 bin sözleşmeli öğretmen ataması için duyuruya çıktı. Süreç 3 Mart 2018 tarihinde başlayacak ve 8 Mayıs 2018 tarihinde sona erecek. Güvenlik soruşturması ve tercihlerin alınması ve atama tarihiyle ilgili bilgi paylaşılmazken 20 bin öğretmenin en geç Ağustos ayında göreve başlaması öngörülmektedir.

 Öğretmen atamaları 2017 KPSS puanlarına göre yapılacak fakat 2017 KPSS puanları ile 20.127 sözleşmeli öğretmen ataması gerçekleştirilmişti. Bu atamadan sonra ÖSYM, branş bazında sıralamaları güncellememişti.

 Duyuru ve kontenjanlar da yayınlandığına göre önümüzdeki 2 hafta içerisinde ÖSYM'den 2017 KPSS puanlarında KPSS P10 ve KPSS P121 puan türleri için branş bazında sıralamaları güncellenmesi bekleniyor.

 Branş bazında sıralamalar güncellendiğinde siz değerli atama bekleyen öğretmenler ile paylaşacağız. 2018 Öğretmen atamalarıyla ilgili her türlü bilgi, belge ve doküman her yıl olduğu gibi bu yıl da Mebpersonel'de olacak. Bizi takip etmeye devam ediniz.

Mebpersonel.com / Özel Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.