OTURMA EYLEMİNDEKİ ATAMASI YAPILMAYAN ÖĞRETMENLERE DESTEK VERİYORUZ

OTURMA EYLEMİNDEKİ ATAMASI YAPILMAYAN ÖĞRETMENLERE DESTEK VERİYORUZ

OTURMA EYLEMİNDEKİ ATAMASI YAPILMAYAN ÖĞRETMENLERE DESTEK VERİYORUZ

 24 Kasım Öğretmenler Gününde Genel Başkanımız İsmail Koncuk’u ziyaret ederek, destek isteyen ataması yapılmayan öğretmenler, Abdi İpekçi Parkı’nda oturma eylemi başlattı.

Şubat ayında atama yapılmasını isteyen öğretmenlerin eylemine sendikamız da destek veriyor. Genel Sekreterimiz Musa Akkaş ve Genel Mali İşler Sekreterimiz Seyit Ali Kaplan, bugün Abdi İpekçi Parkı’na giderek, öğretmenlerimizi ziyaret etti.

Şubat ayında mutlaka atama yapılması gerektiğini kaydeden Genel Sekreter Musa Akkaş, Hükümetin ve Milli Eğitim Bakanlığı’nın bu taleplere duyarsız kalamayacağını ifade etti. Akkaş, öğretmen açığının ücretli öğretmenlerle giderilmeye çalışıldığını da anımsattı.

Türkiye Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk ve Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyelerimiz, 27.11.2012 Salı günü saat 11:00’da ataması yapılmayan öğretmenleri Abdi İpekçi Parkında ziyaret edecek. Ataması yapılmayan öğretmenlerin her zaman yanında olan Genel Başkan Koncuk, öğretmen atamaları konusunda önemli açıklamalar yapacak.

TÜRK EĞİTİM-SEN GENEL MERKEZİ






HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.