Özür Atamaları için başvuru sayfası açıldı

Özür Atamaları için başvuru sayfası açıldı

Öğretmenlerin eş durumundan tayin başvuruları başladı.

 Öğretmenlerin 2015 Yılı Yaz Tatili Aile Birliği, Sağlık, Can Güvenliği Mazeretleri ve Engellilik Durumu İle Diğer Nedenlere Bağlı Yer Değiştirme 1. Aşama Başvuruları


Öğretmenlerin eş durumundan tayin başvuruları başladı. Adaylığı kaldırılmamış öğretmenlerden görevli oldukları yerde bir yıllık süreyi geçirenler de eş durumundan tayin isteyebilecek.

Devlet memurluğu ve öğretmenlikte veya sadece birinde adaylıkları kaldırılmamış olanlardan, atandıkları yerde 30 Eylül 2015 tarihi itibarıyla bir yıllık çalışma süresini doldurmuş olanlar, aile birliği mazeretine bağlı olarak başvuruda bulunabilecek.

Milli Eğitim Bakanlığı, Öğretmenlerin 2015 yılı Yaz Tatili Aile Birliği, Sağlık, Can Güvenliği Mazeretleri ve Engellilik Durumu ile Diğer Nedenlere Bağlı Yer Değiştirme Duyurusu bakanlığın internet sitesinde yayımlandı. Buna göre, alanlar itibarıyla norm kadro açığı bulunan eğitim kurumlarının tamamı, Bakanlığın http://ikgm.meb.gov.tr internet adresinde ilan edilerek öğretmenlerin tercihlerine açılacak ve yer değiştirmeler bilgisayar ortamında hizmet puanı üstünlüğü esasına göre yapılacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.