Rehberlik Kursu Uygulamasını Doğru Buluyor Musunuz ? (Anket)

Rehberlik Kursu Uygulamasını Doğru Buluyor Musunuz ? (Anket)

Milli Eğitim Bakanlığı , Özel okullar ile özel eğitim ve rehabilitasyon merkezlerinde görevlendirilecek yeterli sayıda rehber öğretmen temininde güçlükler olduğu için 2015 yılında da "Rehberlik Kursu" düzenleyecektir.

MEB özel okullarla, özel eğitim ve rehabilitasyon merkezlerinde görevlendirilecek yeterli sayıda rehber öğretmen temininde güçlük çekildiği gerekçesiyle ‘Rehberlik Kursu’ düzenlemeye hazırlanıyor.İl milli eğitim müdürlüklerine gönderilen yazıya göre açılacak kurslara felsefe grubu öğretmenliği mezunlarının yanı sıra orta öğretim alan öğretmenliği tezsiz yüksek lisans ya da pedogojik formasyon programlarını başarıyla tamamlanayan felsefe ve sosyoloji bölüm mezunları başvurabilecek. Kurslara 1975’ten sonra doğanlar kabul edilecek.Kurslara başvurular 26 Ocak saat 11.00’den 24.00’e kadar yapılabilecek.

Milli Eğitim Bakanlığının, Rehberlik Kursu kararından  sonra  haberlerimizde ki yorumlar bölümünde  bu kararı savunlar ve savunmayanla tarafında tartışmalar yaşanmaktadır . Mebpersonel.com olarak  ,siz değerli ziyaretçilerimize   "Felsefe, Sosyoloji Bölümü Mezunlarının"Rehberlik Kursu" alarak Özel Okullara Rehber Öğretmen Olarak Atanmasını Doğru Buluyor Musunuz?"  sorusunu yönelterek  bu konuda ki görüşlerini anketemize katılarak ifade edebilirsiniz.

           Özel Haber


Ankete Katılmak İçin Aşağıda ki Resmi Tıklayınız

Not: Mobil Uygulamadan  Ankete Katılım Sağlanamamaktadır.
  



HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.