Serkan Batur Haberleri 1

Serkan Batur Haberleri 1

Serkan Batur Haberleri

Serkan Batur Haberleri Diyarbakır'daki Anma programları Seyrantepe Spor Kompleksi Sentetik sahada yapılan açılış töreni ile başladı. Açılış törenine Vali Yardımcısı Tuğba KOŞAL,Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet DEMİR, Futbol Federasyonu  Bölge Müdürü Serkan BAYHAN,İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Metin DİREK,İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Serkan BATUR,İl Milli Eğitim Şube Müdürü Naif KELEŞ ,Gençlik Hizmetleri Spor Şube Müdürü Akın ERİM,Gençlik Merkezi Koordinatörü İskan ERPİN,Büyükşehir Belediyesi Spor Şube Müdürü İbrahim ERTAŞ, Antrenörler,Sporcular ve çok sayıda vatandaş katıldı. Tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından protokol konuşmalarıyla başladı.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Mehmet DEMİR, “15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma etkinlikleri açılış programı için toplanmış bulunmaktayız. Hatırlayacağınız üzere, 15 Temmuz gecesi, ülkemizi, milletimizi, demokrasimizi, Cumhuriyetimizi, aydınlık geleceğimizi yok etmek isteyen vatan hainleri harekete geçmiş, milletin silahlarını yine bu aziz ve fedakar millete silahlarını doğrultarak kanlı bir darbe girişiminde bulunmuşlardı. Ancak, milletimiz, bu darbe girişimini, sokakları ve meydanları doldurarak, ölümü göze alarak başarısızlığa uğrattı. Artık her yıl, 15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma Günü’nde şehitlerimizi gönülden yad edecek, hatıralarını gelecek nesillere aktaracağız. 15 Temmuz şehitlerimizi rahmet , Gazilerimizi ise minnetle anıyoruz. 15 Temmuz Demokrasi Zaferimiz kutlu olsun” dedi. 
Açılış programı Wushu,Karate ,Cimnastik ve Kick Boks gösterileri ile tamamlandı. 
15 Temmuz Şehitleri Anma Programları 11-15 Temmuz tarihleri arasında Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi ile ortaklaşa düzenlenen birçok; istiklal ve istikbal uğruna canlarını feda eden 15 Temmuz Şehitlerimizin anılması ve milli birlik, beraberlik, vatan ve bayrak sevgisi, demokrasi, vatan savunması, yurt bilinci temalarının işleneceği spor etkinlikleri yapılacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.