Sınıf Öğretmenleri Atanma Talebini AKİM'e Yazıyor

Sınıf Öğretmenleri Atanma Talebini AKİM'e Yazıyor

Sınıf Öğretmenleri Atanmak İçin AKİM'e Başvuru Yapıyor.

 2014 Eylül ayı öğretmen atamaları tamamlandı. En çok atama yapılan branş sınıf öğretmenliği oldu. Buna rağmen geride kalan sınıf öğretmenleri atanmak için girişimlerde bulunmaya devam ediyor. AKİM'e gönderdikleri metni Mebpersonel.com olarak sizlerle paylaşıyoruz:

Merhabalar
Biz ataması yapılmayan 19 bin sınıf öğretmeniyiz. Geçtiğimiz aylarda yapılan 6098 atama sayısiyla gündeme gelen bölümümüz asılsz ve üzücü protestolara sebep olmuş, geride kalan bizleri de bir hayli üzmüştür. Ancak illerin veya ilcelerin gerek açık sayılarına gerekse ücretli öğretmen sayılarına baktığımızda sınıf öğretmenliğine duyulan ihtiyaç ortada. Doğu ve güneydoğuda da Sınıf öğretmenliği acığımız da bir hayli fazladır. Şubat ayı itibarıyla olası atamada Sınıf öğretmenliğinin yapılan eylemlerden etkilenmeden hükümetimizin ihtiyacı olan rakamı tekrar almasını talep etmekteyiz. Şubat ayında öğretmen ataması sayısının 20 binden az olmadan ve sınıf öğretmenliğinin dış baskılardan etkilenmeden eylül atama sayısı gibi bir rakamı tekrar görmek sizlere minnetimizi arttıracaktır. Sizlere bu konuda güvenmek ve sesimizin duyulacağını ümit etmek istiyoruz. Saygılarımızla...

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.