Sözleşmeli Öğretmen Atamaları Mülakat Sonuçları Bugün Açıklanır Mı?

Sözleşmeli Öğretmen Atamaları Mülakat Sonuçları Bugün Açıklanır Mı?

Sözleşmeli Öğretmen Atamaları Mülakat Sonuçları Bugün Açıklanır Mı?

Sözleşmeli Öğretmen Atamaları Mülakat Sonuçları Bugün Açıklanır Mı? 20 bin öğretmen ataması mülakat sonuçlarının açıklanması bekleniyor. Son gelen bilgilere göre öğretmen atamaları mülakat sonuçları bir değişiklik ve olağanüstü bir durum olmaz bugün 16:00'dan sonra açıklanacak. Sözleşmeli öğretmen atamaları mülakat sonuçları açıklanır açıklanmaz mebpersonel.com olarak siz okurlarımıza haberi anlık olarak duyuracağız. Sözleşmeli öğretmen atamaları mülakat sonuçları meb.gov.tr adresi üzerinden mülakata giren 60 bin adayın erişimine açılacak.

MÜLAKAT SONUÇLARI MEB TARAFINDAN AÇIKLANACAK?

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından 14 Nisan - 8 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşen sözleşmeli öğretmenlik sözlü sınavı yani mülakatı yine MEB tarafından açıklanacak. Mülakat sonuçlarına göre 20 bin sözleşmeli öğretmen adayının ataması yapılacak.

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz yaptığı açıklamada konuya şu şekilde değindi:

"584 bin öğretmen ataması yapacağız. 20 bin öğretmenin mülakatını tamamladık. 5 bin öğretmenimizin mülakatı daha yapılacak. 20 bininin mülakat sonuçlarını açıklayacağız.1 Eylül'de atamalarını tamamlayacağız." dedi.

Milli Eğitim Bakanlığı'nın başvurularını Mart ayında aldığı, 14 Nisan-8 Mayıs arasında ise sözlü mülakatlarını yaptığı sözleşmeli öğretmen atamaları için sonuçları ne zaman açıklayacağı merak konusu oldu. Günlerdir heyecanlı bir şekilde bekleyen vatandaşlar da sonuçların halen neden açıklanmadığını ve ne zaman açıklanacağını öğrenmek istiyor. İşte, 20 bin sözleşmeli öğretmen ataması mülakatları hakkında detaylar.

Vatandaşlar geçtiğimiz günlerde 20 bin sözleşmeli öğretmenlik ataması için yapılan, mülakat sonuçlarının ne zaman açıklanacağını öğrenmek istiyor. Öğretmen adayları sonuçların açıklanması ile ilgili aramalarını sürdürürken bir yandan da Milli Eğitim Bakanlığı’ndan (MEB) açıklama yapılıp yapılmadığını sorguluyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.