Sözleşmeli Öğretmen Atamaları Mülakat Yerleri Açıklanıyor

Sözleşmeli Öğretmen Atamaları Mülakat Yerleri Açıklanıyor

MEB, 20 bin sözleşmeli öğretmen ataması kapsamında mülakat yerlerini bugün açıklayacak.

MEB, 20 bin sözleşmeli öğretmen ataması kapsamında mülakat yerlerini bugün açıklayacak.. Sözleşmeli öğretmen atamaları mülakat yerleri bugün Milli Eğitim Bakanlığı'nın İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü'nün sayfasından ilan edilecek. Mülakata alınacak adaylar için sözlü mülakatlar Nisan ayının ilk haftasından itibaren başlıyor. ÖABT branşları için ise sözlü mülakatlar Nisan ayının son haftası ile Mayıs ayının ilk haftasında tamamlanacak

 Sözlü sınav yerlerinin açıklanmasını bekleyen öğretmen adayları MEBBİS giriş ile mülakat yani sözlü sınav yerlerinin ve tarihlerinin nasıl öğrenileceğini merak ediyor. Haberimizde MEBBİS giriş ile mülakat yeri öğrenme bilgilerine sizler için yer verdik. MEB atama takvimine göre, mülakat yer ve tarihleri bugün (27 Mart 2017) açıklanacak. Aşağıdaki linkten MEB son dakika duyurularına bakabilirsiniz. Sözlü sınava alınacak adaylar http://mebbis.meb.gov.tr ve http://ikgm.meb.gov.tr adreslerinden duyurulacaktır.

 Milli Eğitim Bakanlığı Haziran ayında atamasını yapacağı 20 bin  127 öğretmen ataması için ön başvuruları geçtiğimiz hafta almıştı. İlkatama ekranından alınan ön başvurular sonrasında öğretmen atama takvimine göre mülakat yerleri ve tarihleri bugün açıklanacak. Mebpersonel.com olarak mülakat yerleri açıklandığı an siz öğretmen adayları okurlarımız için duyuracağız.


MEB, yaklaşık 130 bin ön başvuru içerisinden 60 binden fazla  öğretmeni mülakata çağıracak. Mülakat yerleri, saatleri ve diğer bilgileri bakanlık bugün, gün içerisinde açıklayacak. Mülakat yerlerinin ön başvuruda adayların seçtikleri 1. sıradaki iller olması bekleniyor.

SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMEN ATAMALARI MÜLAKAT YERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ (Açıklandığı an link aktif olacaktır)

MEBPERSONEL.COM/ÖZELHABER

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.